Αυτός είναι ο αστυνομικός που βίαζε την ανήλικη

Ήταν προπονητής της στο βόλεϊ

Σοκ έχει προκαλέσει η σύλληψη αστυνομικού σε νησί του Βορείου Αιγαίου, για τον βιασμό ανήλικης. 

Ο πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, εργαζόταν και ως προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα, μέλος της οποίας ήταν η ανήλικη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός βίαζε επί επτά μήνες το κορίτσι, από τον Ιανουάριο του 2022, και από τον Μάιο προσπαθούσε να την παρασύρει σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου.

Ο αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (29.07.2022), από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Το ρεπορτάζ του newsit.gr αναφέρει ότι η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι κάτι συμβαίνει, μέσα από μηνύματα του αστυνομικού προς το παιδί της. 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή, ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο αστυνομικός θωπεύσει ακόμα μία ανήλικη.

Ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι και σε οχήματά του, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος ψηφιακών πειστηρίων (κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, tablet, ψηφιακά μέσα αποθήκευσης κ.α.).

Η δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια Ανάκριση, ενώ στη συνέχεια εκδόθηκε σχετικό ένταλμα δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Διαβάστε επίσης