Παπακωνσταντίνου: «150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης»

27/07/2022 | 22:38

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου χάρισε στο κοινό μια ανεπανάληπτη βραδιά

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την καλοκαιρινή του περιοδεία που περιλαμβάνει φέτος δεκάδες στάσεις σε όλη την Ελλάδα.

Μετά τα δύσκολα δύο τελευταία καλοκαίρια ο έλληνας ροκάς φέτος επανέρχεται στις γνωστές του συνήθειες και δίνει χαρά στους θαυμαστές του σε όλη τη χώρα.

Την περασμένη Δευτέρα ο αιώνιος έφηβος βρέθηκε στο City Garden Festival στο Γαλάτσι και πραγματοποίησε μια από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής, σε μια βραδιά με δυνατό ρυθμό και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, χάρισε στο κοινό του μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

 

 

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου λίγο πριν βγει στη σκηνή μίλησε για την κοινωνία του σήμερα και για την πολυετή καριέρα του.

«Έχω ηχογραφήσει περίπου 1300 τραγούδια. Ακολουθώ στη ροή της συναυλίας το συναίσθημα και λέω την κάθε στιγμή το κατάλληλο τραγούδι» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε:

«Ο πολιτισμός είναι ο πρώτος εχθρός της βίας. Το οικονομικό θέμα είναι φυλακή και πολύ άγρια μάλιστα. 150 οικογένειες σε όλον τον κόσμο βάλθηκαν να δουλοποιήσουν όλους τους λαούς της Γης».

Όσον αφορά για το κοινό του στις συναυλίες που συνεχώς ανανεώνεται ο ίδιος τόνισε: «Συγκινούμαι όταν βλέπω τον παππού με το εγγόνι» δηλώνει για τις συναυλίες του.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ