Πολύ μεγάλη ανησυχία για την Ελένη Φουρέιρα: Ακύρωσε όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία

 

 

Πανικός επικρατεί τις τελευταίες ώρες στην ελληνική μουσική σκηνή σχετικά με την υγεία της Ελένη Φουρέιρα.

Η σουπερ σταρ του ελληνικού πενταγράμμου ακύρωσε όλες τις καλοκαιρινές της συναυλίες για λόγους υγείας. Αν και η ίδια δεν έχει κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο μόλις χθες ανακοινώθηκε η ακύρωση συναυλίας της στην Κύπρο και σήμερα ότι αλλάζει όλο το πρόγραμμά της για το καλοκαίρι.

Την είδηση γνωστοποίησαν οι διοργανωτές της 26ης Συνάντησης Νέων Άρδα 2022, στις Καστανιές Έβρου, όπου επρόκειτο να εμφανιστεί η Ελένη Φουρέιρα στις 30 Ιουλίου.

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την  ακύρωση της συναυλίας της Ελένης Φουρέιρα. Λόγοι υγείας δεν της επιτρέπουν να παρευρεθεί στην 26η Συνάντηση Νέων Άρδας 2022 καθώς ακυρώνει όλες τις συναυλίες της για το καλοκαίρι», έγραφε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Τους ξεσηκώνει όλους

Η Ελένη Φουρέιρα ξεσήκωσε το κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Παρασκευής με ένα πολύ ιδιαίτερο λαιβ.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο party που διοργάνωσε το γνωστό club διασκέδασης του Κεραμεικού Shamone προκειμένου να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί τα δέκα χρόνια λειτουργίας του.

Η σκηνή που φιλοξένησε την Ελένη Φουρέιρα είχε στηθεί ακριβώς έξω από το νυχτερινό μαγαζί ενώ από πολύ νωρίς είχε συγκεντρωθεί στο σημείο πλήθος κόσμου για να την απολαύσει.

Πρώτες στη σκηνή ανέβηκαν δυο από τις πιο γνωστές drag queen η Nicole Nasty και η Holly Grace και στη συνέχεια, η σκυτάλη δόθηκε στην Ελένη Φουρέιρα η οποία έβαλε κυριολεκτικά φωτιά με την παρουσία της ξεσηκώνοντας τους πάντες.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ