Πάτρα-Τραγωδία: Η γιαγιά ήταν νεκρή στο σπίτι όπου βρισκόταν μαζί και το ΑμεΑ εγγόνι της που δεν μπορούσε να αντιδράσει-Πώς εντοπίστηκε η γυναίκα

 

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

 

Μία 73χρονη βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης νεκρή μέσα στο σπίτι της κοντά στη συμβολή της Πατρών Κλάους με την Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μέσα στο σπίτι όπου η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, υπήρχε και άτομο ΑμΕΑ το οποίο δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί τι είχε συμβεί και άγνωστο για πόσες (αυτό θα προκύψει από την ιατροδικαστική έκθεση) ώρες βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τη νεκρή γυναίκα.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως πρόκειται για το εγγόνι της ηλικίας 16 ετών που βρισκόταν στο σπίτι της γιαγιάς του από το βράδυ της Τετάρτης.

Στο σπίτι έφθασε σήμερα το απόγευμα άλλο συγγενικό πρόσωπο της 73χρονης, ο οποίος διαπίστωσε πως η γυναίκα ήταν νεκρή και άμεσα ειδοποίησε τις Αρχές.

Επί τόπου έφθασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ και αστυνομικοί, διαπιστώνοντας τον θάνατό της. Ως προς τα αίτια θα διερευνηθούν, αλλά σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να είναι παθολογικά.