Για δεύτερη φορά με κορονοϊό ο Αλέξης Τσίπρας - Πώς είπε ότι κόλλησε ξανά

 

 

Μεταξύ των χιλιάδων ανθρώπων – περίπου 30.000 εκτιμάται πως ήταν την περασμένη εβδομάδα – οι οποίοι αναμένεται μέχρι την Παρασκευή να κολλήσουν για δεύτερη ή και τρίτη φορά κοροναϊό, ήταν και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.  

Αν και τρεις φορές εμβολιασμένος, φαίνεται πώς δεν γλύτωσε τη διασταύρωση με κάποια από τις επικρατούσες υποπαραλλαγές της Ομικρον, και επαναμολύνθηκε χωρίς όμως να παρουσιάζει συμπτώματα. 

Οπως ανέφερε σε ανάρτησή που έκανε, η νόσησή του ήταν μάλλον αναμενόμενη αφού δύο μέλη της οικογένειάς του, ήταν θετικοί στον ιό. Εγραψε ο ίδιος στο Twitter:

«Μέσα στην αγωνία της πυρκαγιάς είχα την είδηση ότι είμαι για 2η φορά θετικός στον covid. Ίσως αναμενόμενο, αφού τις προηγούμενες μέρες πέρασε ο μεγάλος μας γιος και η Μπέτυ.  [Τσίπρας: Νοικοκυριά και επιχειρήσεις χάνουν – Αισχροκέρδεια με τις πλάτες της κυβέρνησης]

Ελπίζω να παραμείνω ασυμπτωματικός. Σε κάθε περίπτωση η σκέψη μου είναι στους πυρόπληκτους συμπολίτες μας».

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε βρεθεί για πρώτη φορά θετικός στον κοροναϊό, στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου, ύστερα από προληπτικό μοριακό έλεγχο που έκανε. Την είδηση είχε κάνει γνωστή πάλι μέσω ανάρτησης του στο Twitter, τονίζοντας ότι παρουσιάζει ήπια συμπτώματα.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ