Θεόδωρος Ξυλιάς: Η ύδρευση στο Άνω Καστρίτσι ...άναψε φωτιές

 

Σε δήλωσή του ο Θεόδωρος Ξυλιάς, Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» αναφέρει:

Σε ότι αφορά την απάντηση της ΔΕΥΑΠ-Δημοτικής Αρχής Πελετίδη, περί ψευδή και συκοφαντικά αναφερόμενα στην ανακοίνωση που εξέδωσα για την κατάσταση της ύδρευσης στο Άνω Καστρίτσι, και στην οποία καμία αναφορά δεν έχει για την καταλληλότητα του νερού.

Αλλά γίνεται αναφορά, για τη θωράκιση-περίφραξη της πηγής στη Νερομάνα, τα τεχνικά έργα τόσο της ανακατασκευής του δικτύου, όσο και της ανακατασκευής ή κατασκευής νέας δεξαμενής ύδρευσης.

Αιτήματα που αναφέρονται στην από 10/6/2020 διαμαρτυρία των κατοίκων της περιοχής, στην ερώτηση της παράταξής μας «ΠΑΤΡΑ ΕΝΩΜΕΝΗ-ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ» με αριθμό πρωτοκόλλου 26378/26-6-2020, καθώς επίσης και της τοπικής κοινότητας το 2022.

Η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής, για τη θωράκιση της πηγής στη Νερομάνα τρία χρόνια περίπου μετά, αποδεικνύει την προχειρότητα και την αλαζονεία της.

Η διαστρέβλωση και η συκοφαντία στο πρόσωπό μου, μια προσφιλή τακτική της, δείχνει τον πανικό από την αποκάλυψη της εγκληματικής της αδιαφορίας, όπου μαζί με διάφορους συνεργάτες της στο Διαδίκτυο ακολουθούν, την τακτική «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ή «ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει».

Τους απαντώ, τα ψέματα και η διαστρέβλωση δεν θα περάσουν.

Διαβάστε επίσης