Νοσοκομείο Ρίου: Επείγουσα αεροδιακομιδή 19χρονης από τη Ζάκυνθο – Μάχη για τη ζωή της μετά από τροχαίο

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει μια 19χρονη η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στη Ζάκυνθο.

Η νεαρή γυναίκα νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όμως η βαρύτητα των τραυμάτων της ανάγκασαν τους γιατρούς της να ζητήσουν εσπευσμένα τη διακομιδή της στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Η 19χρονη μεταφέρθηκε διασωληνωμένη με ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο προσγειώθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο το απόγευμα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η άτυχη γυναίκα αντιμετωπίζει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η 19χρονη είναι από το εξωτερικό και βρισκόταν στη Ζάκυνθο για διακοπές.

 

«Ήσυχα, Piggy»…
19/11/2025 | 12:05

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου