Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η δίκη για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

 

Στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο θα πραγματοποιηθεί σήμερα η δίκη του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη, τον οποίο έχει καταγγείλει η πρώην σύντροφός του Βαρβάρα Κίρκη για ξυλοδαρμό.

Ο τραγουδιστής είχε συλληφθεί την 1η Ιουλίου μετά από μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του η πρώην σύντροφός του. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση. Κρατήθηκε μία νύχτα στο ΑΤ Αργυρούπολης και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος από το αυτόφωρο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του ούτε στα 100 μέτρα και του απαγόρευσε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της. Η δίκη αναβλήθηκε μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά της πολιτικής αγωγής, προκειμένου η πρώην σύντροφος του τραγουδιστή να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ παράλληλα και ο συνήγορός της Απόστολος Λύτρας είχε δηλώσει κώλυμα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η Βαρβάρα Κίρκη βρισκόταν με τον τραγουδιστή στις 30 Ιουνίου στη 1:30 τα ξημερώματα σε μαγαζί τυχερών παιχνιδιών στην Άνω Γλυφάδα. Εκείνη τον περίμενε στο αυτοκίνητο επί δύο ώρες και κάποια στιγμή άρχισε να μιλά στο messenger. Τότε, όπως ισχυρίζεται ο τραγουδιστής βγήκε από το μαγαζί αγριεμένος και άρχισε να τη βρίζει και να τη χτυπάει.

«Μόλις με είδε να μιλάω στο τηλέφωνο, βγήκε έξω αγριεμένος και μου άσκησε σωματική και λεκτική βία. Συγκεκριμένα με τράβηξε από τα μαλλιά, με χαστούκισε στο πρόσωπο και με κλώτσησε δυνατά στο γοφό μου. Ταυτόχρονα με απείλησε με τη φράση “κ@@@@λα, π@@@άνα, ξ@@@@@άρα, γ@@@@@α, με ξεφτιλίζεις, θα σε σκοτώσω”. Παράλληλα με κατηγορούσε ότι φλερτάρω με τον ταξιτζή απέναντι, κάτι το οποίο είναι απόλυτα ψευδές», ανέφερε στους αστυνομικούς η Βαρβάρα Κίρκη, λέγοντας παράλληλα ότι και κατά το παρελθόν έχει πέσει θύμα βίαιης συμπεριφοράς από τον Θέμη Αδαμαντίδη.

Ο τραγουδιστής αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι η πρώην σύντροφός του επιχείρησε να τον εκβιάσει, ενώ την κατηγορεί ότι του έχει κλέψει 7.000 ευρώ.

https://www.aftodioikisi.gr/

Διαβάστε επίσης