Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ανάρτηση που… κάνει τις φήμες για εγκυμοσύνη να οργιάζουν

 

 

Με τις φήμες για εγκυμοσύνη της να οργιάζουν, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το πρώτο ολόσωμο βίντεο.

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα είχε εξαφανιστεί από το Instagram και δεν είχε κάνει καμία ανάρτηση, γεγονός που είχε προκαλέσει αίσθηση καθώς ήταν πάντα πολύ ενεργή στα social media και ιδίως το τελευταίο διάστημα δημοσίευε φωτογραφίες της με μαγιό και μας έδειχνε την αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Όταν όλα τα παραπάνω σταμάτησαν, άρχισαν και οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, αρκετές ημέρες μετά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία φαίνεται να φορά ένα oversize φόρεμα.

Δείτε το…

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ, άνθρωποι από το στενό τους περιβάλλον αναφέρουν ότι η σχέση τους δεν θα αργήσει να επισημοποιηθεί.

«Ο γάμος είναι κάτι που συζητάνε. Δεν της έχει κάνει ακόμα πρόταση, αλλά ο Βασίλης είναι άνθρωπος που προτιμάει να εκφράζεται με ρομαντικές πρωτοβουλίες και όχι με πολλά λόγια» αναφέρει στο περιοδικό άτομο από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε γνωστό ότι οι δυο τους ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε νέο σπίτι στη Βούλα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις της η παρουσιάστρια είχε μιλήσει για τα μελλοντικά τους σχέδια αν είναι ο γάμος και είχε τονίσει: «Πολλά πράγματα σκεφτόμαστε».

Όταν την ρώτησαν για το αν επιθυμούν να κάνουν ένα παιδάκι, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, φανερά αμήχανη, είχε δηλώσει: «Όταν έρθει η στιγμή θα τα πούμε και αυτά. Αυτά δεν συζητιούνται δημόσια».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης