Ζάκυνθος: Δύο συλλήψεις για τον άγριο ξυλοδαρμό 41χρονου στον Λαγανά

 

Δύο άτομα βρετανικής καταγωγής, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) Ζακύνθου, για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 41χρονου , τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα, στον Λαγανά.

Και οι δύο κατηγορούνται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία κατά του 41χρονου, μετά από διαπληκτισμό που είχαν στον κεντρικό δρόμο του Λαγανά.

Ο άτυχος άντρας οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

https://www.zougla.gr/

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Ο ξακουστός θίασος «VARATE» ξανακτιπά απόψε με την τραγοδία «ΜΥΔΙΑ»

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)