Εσφαξε την 79χρονη μητέρα του – Την βρήκε ο δεύτερος γιός

06/07/2022 | 09:35

 

 

Νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05.07.2022) μια 75χρονη. Η σορός της άτυχης γυναίκας βρίσκονταν σε προχωρημένη σήψη. 

Την 79χρονη εντόπισε νεκρή στην μπανιέρα του σπιτιού της, στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο 53χρονος γιος της, που έμενε μαζί της. Η άτυχη γυναίκα φορούσε τα ρούχα της και έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο δεξιά στον λαιμό της. 

Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ο 50χρονος δεύτερος γιος της και σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία. Ο 50χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

Εκτιμάται ότι η 79χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε από τον 50χρονο γιο της πριν από περίπου πέντε ημέρες, καθώς η σορός της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη. 

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ