Ο Ανδρέας Κατσανιώτης με την Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιάλειας

 

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Αιγιαλείας σε ανακοίνωσή της σημειώνει οτι, στo πλαίσιo επικοινωνίας με τους Πολιτικούς εκπροσώπους του τόπου μας, είχε την χαρά να συναντηθεί με τον Υφυπουργό Εξωτερικών και Βουλευτή Αχαΐας Ανδρέα Κατσανιώτη την Παρασκευή 1 Ιουλίου  το απόγευμα,  ο πρόεδρος και ο Γεν.Γραμματέας της ΟΣΑ παραβρέθηκαν σε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Υφυπουργό Απόδημου Ελληνισμού Ανδρέα Κατσανιώτη στο γραφείο του στο Αίγιο. 

 Ο πρόεδρος της ΟΣΑ Κος Σταύρος Καραδημητρόπουλος ενημέρωσε τον Υπουργό για τη λειτουργία της ομοσπονδίας, το σκοπό της ίδρυσης της και τους στόχους και τις προοπτικές για το άμεσο μέλλον! 

 Ο Γραμματέας της ΟΣΑ  Κος Νίκος Παπαδόπουλος αναφέρθηκε στον προγραμματισμό των δράσεων - εκδηλώσεων για το 2022. Συζητήθηκαν οι προοπτικές συνεργασίας και υποστήριξης από το Υφυπουργείο των Πολιτιστικών Δράσεων της ομοσπονδίας , έγινε αναφορά ότι η ΟΣΑ αποτελεί ιδρυτικό μέλος της νεοσύστατης πανελλήνιας συνομοσπονδίας πολιτιστικών συλλόγων  Ελλάδος , τριτοβάθμιο όργανο, που θα ανακοινωθεί σύντομα  ! 

 Κάλεσαν τον Κο Κατσανιώτη να τιμήσει με την παρουσία του στο τραπέζι που είχε οργανώσει η ΟΣΑ για το ίδιο βράδυ, στην παραλία Αλυκής, στο φιλόξενο κατάστημα " Ορέστης ", και να γνωρίσει και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ..

  Παρέστησαν το ΔΣ και οι Αντιπρόσωποι Μέλη της Ομοσπονδίας μας. 

 Στον κ. Υφυπουργό προσφέρθηκαν αναμνηστικά,  το  ημερολόγιο της Ομοσπονδίας μας, ένα καλάθι με Τοπικά προϊόντα της Αιγιάλειας και ένα κόσμημα με την μέλισσα που έχει φιλοτεχνήσει ο Σύλλογος Μελισσίων και το οποίο το πρόσφερε ο ταμίας της ΟΣΑ και πρόεδρος του Συλλόγου Μελισσίων  Κος Σπύρος Χριστόπουλος  . 

 Ο κος Κατσανιώτης γνωρίστηκε και συνομίλησε με όλους τους παραβρισκόμενους - μέλη των πολιτιστικών συλλόγων  της ΟΣΑ και αντάλλαξαν απόψεις. Δήλωσε ότι θα υπάρχει επικοινωνία για θέματα που αφορούν την ΟΣΑ, που θα μπορούσε να βοηθήσει τους πολιτιστικούς σκοπούς.

 

Διαβάστε επίσης