ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Ενθουσιασμός και πίστη για τις νικηφόρες μάχες που έρχονται

 

 

 

Προχωράμε μπροστά. Ενθουσιασμός και πίστη για τις νικηφόρες μάχες που έρχονται ήταν το κυρίαρχο μήνυμα των τεσσάρων συγκεντρώσεων εκλογικής ετοιμότητας που διοργάνωσε το διήμερο ( Παρασκευή – Σάββατο ) η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας στην επαρχία Καλαβρύτων.

Κεντρικοί σταθμοί ήταν τα Καλάβρυτα , η Κλειτορία , η Δάφνη και τα Τριπόταμα όπου διακόσια και πλέον στελέχη με το εντυπωσιακό τους παρών έστειλαν το δικό τους μήνυμα στην αφετηρία των νέων κατακτήσεων και επιτυχιών.

Κεντρικός εισηγητής στις τέσσερις συγκεντρώσεις ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. κ. Αντώνης Κουνάβης ο οποίος αφού έκανε τον απολογισμό του πρώτου οκταμήνου δράσης από την επανεκκίνηση της Οργάνωσης παρουσίασε αναλυτικά το εξιδεικευμένο πρόγραμμα των στοχευμένων παρεμβάσεων στην κοινωνία επισημαίνοντας :

«Προχωράμε μπροστά. Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε στη μάχη τωνεκλογών οποτεδήποτε κι αν γίνουν αυτές. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Είναι σαφώς η Ελλάδα πιο ισχυρή απ’ότι ήταν πριν τρία χρόνια. Είναι σαφώς η Ελλάδα καλύτερη με τη Νέα Δημοκρατία απ’ ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ.Προκαλούμε τη σύγκριση. Ζητάμε από τον Πολίτη να δει ποιος μπορεί να κυβερνήσει καλύτερα την Ελλάδα και αυτός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουμε. Σ’ αυτή την προσπάθειαπρωτοπόροι στην Αχαΐα θα είναι τα στελέχη μας , τα μέλη μας και οι εθελοντές μας».

Παράλληλα στην εισήγησή του ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας κ. Αντώνης Κουνάβης υπογράμμισε :

«Η κυβέρνηση αφουγκράζεται κάθε ανάγκη των πολιτών και αντιλαμβάνεται το βαρύ φορτίο της ευθύνης για το σήμερα και το αύριο της πατρίδας μας , κινούμενη σταθερά προς αυτήν την κατεύθυνση. Από την άλλη , η Αντιπολίτευση επιμένει να ακολουθεί το δρόμο τα πόλωσης , του φανατισμού και του διχασμού , επαναλαμβάνοντας το μονότονο «όχι σε όλα» , αρνούμενη να συνειδητοποιήσει την πραγματικότητα και να συμβάλει στο καλύτερο «αύριο» της κοινωνίας. Η κοινωνία έχει κάνει τις επιλογές της και δίνει το «πράσινο φως» στις πολιτικές που πάνε τη χώρα μας πιο γρήγορα στη νέα εποχή , την κοινωνία μας πιο ψηλά και την πατρίδα μας με αισιοδοξία και εθνική αυτοπεποίθηση στην επόμενη μέρα.

Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη , δίπλα σε κάθε οικογένεια».

Κλείνοντας τις ομιλίες του ο κ. Αντώνης Κουνάβης αφού παρουσίασε το οργανωτικό πλαίσιο που θα κινηθεί η Οργάνωση στην Αχαΐα κάλεσε όλα τα στελέχη ,τα μέλη και τους εθελοντές σε μια πανστρατιά για τον αγώνα που έρχεται οποτεδήποτε και αν γίνουν οι εκλογές τονίζοντας χαρακτηριστικά :

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η κυρίαρχη πολιτική δύναμη στη Χώρα.

Τιμάμε καθημερινά την παρακαταθήκη αυτής της Παράταξης. Και τη συνεχίζουμε με αφοσίωση ακολουθώντας τον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη που οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία και την Ελλάδα σταθερά μπροστά.

Οι αγώνες που έρχονται αποτελούν αφετηρία νέων κατακτήσεων και επιτυχιών.

Αλλάζουμε τον τόπο μας. Χτίζουμε στην Ελλάδα μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης».

 

Σε όλες τις συγκεντρώσεις ακολούθησε διάλογος με τα στελέχη της παράταξης και από την Τετάρτη 3 Αυγούστου θα ξεκινήσουν με τις εκδηλώσεις διαλόγου με την κοινωνία οι επισκέψεις των κλιμακίων της Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ. Αχαΐας σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα.
Από την Δευτέρα 18 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία των γραφείων της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καλαβρύτων που βρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας.