Βόλος: Παρέμβαση Εισαγγελέα για το θάνατο της 14χρονης Ελένης

Εδινε μάχη επί έξι μήνες στη ΜΕΘ

Σπαρακτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν χθες στο Αλιβέρι του Βόλου όπου η οικογένεια, οι φίλοι και οι γείτονες της 14χρονης Ελένης τη συνόδευσαν στην τελευταία κατοικία της.

Το κορίτσι κατέληξε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης μετά από έξι μήνες που νοσηλευόταν διασωληνωμένη, μετά από ατύχημα στο σπίτι της.

 

Έξι μήνες μετά προκαταρτική έρευνα

Το κορίτσι, που διέμενε με τη μητέρα, τον πατριό του και το ετεροθαλές αδερφάκι του, στο Αλιβέρι Νέας Ιωνίας, φέρεται να έπεσε στην μπανιέρα του σπιτιού της, στις 4-1-2022. Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν οι συγγενείς της, στους γιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών όπου τη μετέφεραν οι ίδιοι, με ΙΧ αυτοκίνητο, η 14χρονη υπέστη ηλεκτροπληξία από το θερμοσίφωνα που ήταν σε λειτουργία την ώρα που έκανε μπάνιο.

 

Καταθέσεις

Οι γιατροί ωστόσο, έκαναν λόγο για εισρόφηση, ενώ το κορίτσι έφερε εκδορές στο πρόσωπο και στον λαιμό, οι οποίες δεν διευκρινίστηκε πως προκλήθηκαν.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής που ανατέθηκε στην Αστυνομία και τις καταθέσεις που θα ληφθούν από τους συγγενείς και τους γιατρούς, η Εισαγγελία Βόλου ζητεί να διερευνηθεί αν προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον τραυματισμό της.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης