Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου αδειάζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου – ΦΩΤΟ

Αίθουσα σύνταξης tempo24.news

 

Του Απόστολου Βουλδή

 

Ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου προετοιμάζεται για όσα θα πεί στην ανομωτί κατάθεση που έχει κληθεί να δώσει, ως ύποπτη για τις δολοφονίες και των δύο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και της Ίριδας, την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο δικηγόρος της Οθωνας Παπαδόπουλος ζήτησε και έλαβε προθεσμία, η οικογένειά της αδειάζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news από νωρίς το πρωινό του Σαββάτου η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, μαζί με τον άνδρα της και ένα ακόμη συγγενικό πρόσωπο έχουν μεταβεί στην Μπιζανίου 27 με σκοπό να “κλείσουν” το σπίτι.

p3_0.jpg

Οποια αντικείμενα θεωρούν πως πρέπει να μεταφερθούν τα βάζουν σε κούτες, ώστε αυτό να γίνει εντός της ημέρας ή τα επόμενα 24ωρα (ενδεχομένως και αύριο που είναι Κυριακή και δεν θα υπάρχει ιδιαίτερη κίνηση στην οδό), ενώ ακόμη και παιχνίδια των τριών παιδιών μεταφέρονται με μαύρες σακούλες στους κάδους απορριμμάτων.

p2.jpg

Προφανώς η απόφαση αυτή της οικογένειας είναι σε πλήρη συμφωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου, δεδομένου ότι πλέον το σπίτι δεν κατοικείται και κάποια πράγματα που υπάρχουν θεωρούνται χρήσιμα και θα μεταφερθούν, προφανώς στο σπίτι του Αλισσού, όπου πλέον διαμένουν η μητέρα και η αδελφή της προφυλακισμένης. 

Να σημειωθεί πως ο Μάνος Δασκαλάκης είχε μεταφέρει τα πράγματά του από το σπίτι και μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, τον περασμένο Απρίλιο, ενώ συγγενικό του πρόσωπο είχε μεταβεί στο σπίτι της οικογένειας και είχε πάρει μόνο το ημίαιμο λαμπραντόρ, που ήταν δικό του.

Πάτρα: Η οικογένεια Πισπιρίγκου αδειάζει το σπίτι της οδού Μπιζανίου - ΦΩΤΟ

sp1_0.jpg

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά