Οριστικό: Διαζύγιο για Φαίη Σκορδά και ΑΝΤ1 μετά από 10 χρόνια – Όλο το παρασκήνιο

 

 

Η Φαίη Σκορδά εξακολουθεί να αποτελεί το μήλον της έριδος ανάμεσα στα κανάλια καθώς όπως όλα δείχνουν δεν ευδοκίμησαν οι συναντήσεις με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 .

Η παρουσιάστρια, που βρίσκεται σε συζητήσεις με διάφορα κανάλια, αρχίζει σιγά σιγά να παίρνει αποφάσεις και όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ώρες θα έχουμε εξελίξεις.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, η Φαίη Σκορδά βρίσκεται οριστικά εκτός ΑΝΤ1. Το συμβόλαιό της με το κανάλι έληξε χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου. Σταθμός και παρουσιάστρια συμφώνησαν πριν από μερικές μέρες πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι την ολοκλήρωση της εκπομπής, την Παρασκευή 8 Ιουλίου.

Η επόμενη μέρα

Το χαλί έχει στρωθεί και οι πόρτες είναι διάπλατες από ένα κανάλι για την παρουσιάστρια και αυτό είναι το Star.

Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον σταθμό της Κηφισιάς, η οποία έχει γίνει ακόμα πιο δελεαστική από την παρουσία δύο συγκεκριμένων ανθρώπων: της Ζήνας Κουτσελίνη και του Σάββα Βέλα από την εταιρεία παραγωγής Green Pixel -ήταν ο παραγωγός της Φαίης στα πρώτα της τηλεοπτικά χρόνια.

Όπως μαθαίνουμε, το Star δίνει τη δυνατότητα στην Φαίη Σκορδά να χτίσει η ίδια την ομάδα της από την αρχή. Αυτό, λοιπόν, βάζει ξανά στο παιχνίδι πρόσωπα που διεκδίκησε η Φαίη το προηγούμενο διάστημα, όπως η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Πηγές αναφέρουν ότι η εκπομπή θα έχει και info κομμάτι, λόγω και των πολιτικών εξελίξεων. Γι’ αυτό θα αναζητηθεί και ανάλογος συνεργάτης.

Όσον αφορά στην ώρα μετάδοσης, η εκπομπή θα μεταδίδεται κατά πάσα πιθανότητα 09:00 – 12:00. Το 9 είναι μια ώρα που επιθυμεί και η ίδια η Φαίη, καθώς πιστεύει ότι λόγω έντονου ανταγωνισμού το 10 είναι πια αργά.

Όλα αυτά βέβαια να τελικά η Σκορδά πει το μεγάλο ναι στο STAR και απορρίψει άλλες προτάσεις που μπορεί να μην είναι τόσο δελεαστικές αλλά είναι ακόμα στο τραπέζι όπως αυτή του ΣΚΑΪ.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης