Κρήτη: Οι swingers επέστρεψαν - Πληρώνουν αδρά για να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις

Μετά από δυο χρόνια απουσίας για ανταλλαγές συντρόφων

Οι swingers επέστρεψαν στην Κρήτη, μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού. Τα όσα συμβαίνουν στο ξενοδοχείο που επέλεξαν κεντρίζουν το ενδιαφέρον των συζητήσεων…

Οι swingers βρίσκονται και πάλι στην Κρήτη, για να απολαύσουν τις ομορφιές στο Ηράκλειο και να εκπληρώσουν μια σειρά από φαντασιώσεις. Η σαμπάνια ρέει άφθονη όλο το 24ωρο και οι καταστηματάρχες της περιοχής, περιμένουν να δουν τους τζίρους τους να ανεβαίνουν. Τα ζευγάρια άλλωστε είναι οικονομικά ευκατάστατα και οι ίδιοι ελπίζουν να καρπωθούν ένα μέρος των χρημάτων που έχουν μαζί τους. Για πρώτη φορά, ανάμεσά τους, βρίσκονται και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα.

Στην Κρήτη βρίσκονται ήδη 177 ζευγάρια – swingers που πληρώνουν αδρά για να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, το οποίο μετατρέπεται στον απόλυτο ερωτικό τους παράδεισο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Χλιδή, χρώματα, αρώματα, σαμπάνιες, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και θεματικές πιπεράτες βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, στο άκρως ερωτικό εξαήμερο για τους swingers που επιστρέφουν στη Σταλίδα. Η άφιξή τους αποτελεί μια τονωτική οικονομική ένεση, με τους επαγγελματίες της περιοχής – από εστιατόρια, μπαρ μέχρι καταστήματα εσωρούχων, αξεσουάρ και κομμωτήρια – να ευελπιστούν να λάβουν και φέτος τους καρπούς της επίσκεψής τους.

Τα περισσότερα από τα ζευγάρια των swingers προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα.

Τα κιβώτια με τις σαμπάνιες είναι εκατοντάδες, ενώ φέτος το μενού περιλαμβάνει και κρητικές γεύσεις.

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, περιγράφοντας την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί, τόνισε στο neakriti.gr: «Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση. Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι.

Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η “λευκή βραδιά” όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η “αρχαία ελληνική βραδιά”, η “ρωμαϊκή βραδιά” κ.λπ.», σημειώνει ακόμη ο κ. Χαλκιαδάκης, ενώ υπογραμμίζει πως στους swingers αρέσει πάρα πολύ η κρητική διατροφή.

 

ΠΗΓΗ

 

Διαβάστε επίσης