Χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι

Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και επικοινωνίες με την UEFA οι αστυνομικές αρχές και τα αρμόδια Υπουργεία αποφάσισαν οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας να γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους  για το Β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στις 21 Ιουλίου στο «Γκιόργκι Ασπαρούχοφ» και θα ξεκινήσει στις 20:00, ενώ η ρεβάνς θα γίνει μια εβδομάδα αργότερα στην Τούμπα (28/7) και θα αρχίσει στις 20:30.

Ωστόσο και οι δύο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς την παρουσία των φιλοξενούμενων οπαδών, όπως αποφάσισαν οι αστυνομικές αρχές και τα αρμόδια Υπουργεία.

Η ανακοίνωση:

Χωρίς φιλοξενούμενους φιλάθλους οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι

Μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες με την UEFA, συσκέψεις μεταξύ των ομάδων και μετά τις αυστηρές εισηγήσεις των αστυνομικών αρχών και των αρμόδιων Υπουργείων, οι αγώνες μεταξύ ΠΑΟΚ και Λέφσκι Σόφιας θα γίνουν χωρίς μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών.

Σημαντικό ρόλο παίζει και η επιπλέον δυσκολία εξυπηρέτησης των γηπεδούχων φιλάθλων εκατέρωθεν εξαιτίας της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στις δυο ομάδες, που θα αναγκαστούν να έχουν κλειστά τα πέταλα των οργανωμένων οπαδών ενώ ειδικά για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ποινή- όσον αφορά την παρουσία φιλάθλων στο εκτός έδρας ματς- έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, τα 19.000 διαθέσιμα εισιτήρια για τον επαναληπτικό της Τούμπας, θα διατεθούν αποκλειστικά σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά που η ομάδα μας θα αναγκαστεί να αγωνιστεί εκτός έδρας χωρίς την παρουσία των φιλάθλων της στο νέο -ελπίζουμε μακρύ-ευρωπαϊκό ταξίδι που ξεκινάει.

πηγή