Τζόνι Ντεπ: Ξεκαθαρίζει για την επιστροφή του στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

 

 

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο, με τα δημοσιεύματα να «πυροδοτούν» φήμες περί επιστροφής του Τζόνι Ντεπ στους «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ο διάσημος πειρατής αποχώρησε από το franchise το 2018 εξαιτίας της υπόθεσης με την Άμπερ Χερντ. Τώρα που η δίκη ολοκληρώθηκε, η Disney τον ζητά πίσω.

Ωστόσο, όπως δήλωσε στο Fox News Digital ο εκπρόσωπός του, ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν διατίθεται να επαναλάβει τον ρόλο του, ούτε βρίσκεται σε συζητήσεις για αυτόν. Ο ίδιος περιέγραψε τις φήμες «στημένες» και δήλωσε προδομένος από το στούντιο, που δεν τον εμπιστεύτηκε όταν πήγε στα δικαστήρια με την πρώην σύζυγό του.

Πάντως οι φανς του θα ήθελαν να τον ξαναδούν ως κάπτεν Τζακ Σπάροου και σε μια προσπάθεια να τον πείσουν να αλλάξει γνώμη δημιούργησαν μια ηλεκτρονική αίτηση, η οποία έχει φτάσει τις 875.000 υπογραφές.

«Υπάρχει ήδη προσχέδιο για μία ταινία»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, o 59χρονος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση ύψους 301 εκατομμυρίων δολαρίων από τη Disney.

«Επικοινωνούσαν με τον ηθοποιό πριν από τη δίκη του εναντίον της Άμπερ Χερντ και τον ρωτούσαν, αν θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει για μια άλλη ταινία του franchise ή δύο», σημειώνουν πηγές.

Και τονίζουν: «Στη συμφωνία αναφέρεται, ότι ο Τζόνι Ντεπ, θα επιστρέψει ως Τζακ Σπάροου στους «Πειρατές της Καραϊβικής 6″. Αυτό που μπορώ να σας πω, είναι ότι το στούντιο έχει ήδη γράψει ένα προσχέδιο για μια ταινία για τον Τζακ Σπάροου, οπότε είναι πολύ αισιόδοξοι, ότι ο Τζόνι θα τους συγχωρέσει και θα επιστρέψει στον εμβληματικό χαρακτήρα».

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης