«Η Παρί ειδοποίησε τον Νεϊμάρ ότι δεν τον υπολογίζει»

 

Η Παρί Σεν Ζερμέν ειδοποίησε τον Νεϊμάρ ότι δεν τον υπολογίζει για την νέα σεζόν! Αυτό αποκάλυψε το Radio Montecarlo (RMC) και επιβεβαίωσε η ισπανική εφημερίδα El Pais, επικοινωνώντας «με πρόσωπο κοντά στον (σ.σ. πρόεδρο του γαλλικού συλλόγου) Νασέρ Αλ-Κελαϊφί».

Όπως αποκαλύπτεται, εκπρόσωπος της πρωταθλήτριας Γαλλίας ήρθε σε επαφή με τον πατέρα του παίκτη για να τον ενημερώσει και να αναζητήσουν από κοινού μία λύση, προκειμένου να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος από το Παρίσι.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι η απόφαση ουσιαστικά ελήφθη, όταν οι ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν έφτασαν σε συμφωνία με τον Κιλιάν Εμπαπέ για την ανανέωση της συνεργασίας τους, κάνοντας τον Γάλλο σημείο αναφοράς του πρότζεκτ τους και δίνοντάς του «φωνή» στο νέο σχεδιασμό.

Ο Εμπαπέ ζήτησε αλλαγές στον οργανισμό, υποδεικνύοντας την απομάκρυνση του πρώην αθλητικού διευθυντή, Λεονάρντο, ενώ, σχετικά με τον Νεϊμάρ, ο Γάλλος επεσήμανε τη συστηματική απειθαρχία του στις προπονήσεις.

Οι πρίγκιπες του Κατάρ έκαναν τον Νεϊμάρ τον πιο ακριβό παίκτη στην ιστορία του ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2017, όταν τον απέκτησαν έναντι 222 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπαρτσελόνα, πληρώνοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του με τους Καταλανούς.

Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος αυτή τη σεζόν ανανέωσε αυτόματα το συμβόλαιό του μέχρι το 2027, κερδίζει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ετησίως.

Στη συνάντηση που είχε η Παρί Σεν Ζερμέν με τον πατέρα του, υπήρξε εγγύηση ότι ο γιος του θα εισπράξει μέχρι και το τελευταίο ευρώ που του οφείλεται.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητά έναν σύλλογο για να αναλάβει το κόστος του συμβολαίου του, με τον δανεισμό του να δείχνει ως η πιο ρεαλιστική λύση.

Σε ηλικία 30 ετών και πέντε μήνες πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ο Νεϊμάρ βιώνει τη δύσκολη θέση ως πρόκληση και λέει στους φίλους του ότι τώρα έχει βάλει σκοπό να κατακτήσει τη «Χρυσή Μπάλα» μακριά από την Παρί Σεν Ζερμέν.

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ