Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος οι δύο νεκροί - «Έβαλαν χειροπέδες και αυτοκτόνησαν» - Η τραγική τους ιστορία

 

 

Μία δραματική ιστορία κρύβεται πίσω από τον θάνατο μίας 72χρονης γυναίκας και του 50χρονου γιου της οι σοροί των οποίων ανασύρθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας thestival.gr αναφέρουν πως τα άτομα ήταν δεμένα με χειροπέδες μεταξύ τους, ενώ είχαν δεθεί με χειροπέδες και στο τιμόνι του αυτοκινήτου. Επιπλέον, φαίνεται πως είχαν δέσει επάνω τους σακιά με άμμο.

Σήμερα ο επίλογος μιας οικογενειακής τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοελίδας, πριν από δύο χρόνια ο αδερφός του 50χρονου και γιος της γυναίκας είχε δώσει τέλος στη ζωή του. Σε σύντομο χρονικό διάστημα από το τραγικό συμβάν, ο πατέρας της οικογένειας έφυγε από τη ζωή, μη μπορώντας να πιστέψει τι είχε συμβεί στην οικογένειά του.

Σήμερα όπως όλα δείχνουν μητέρα και γιος αποφάσισαν να γράψουν τον επίλογο της οικογενειακής αυτής τραγωδίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής εξέτασης, οι σοροί των δύο ατόμων δεν φέρουν ίχνη πάλης.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 15:00, στους Νέους Επιβάτες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο ενώ κινούνταν στον παραλιακό δρόμο, σταμάτησε για λίγο και στη συνέχεια ο οδηγός πάτησε γκάζι και έριξε το αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Στελέχη του Λιμενικού, της ΕΜΑΚ, της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο, έστησαν επιχείρηση απεγκλωβισμού των ατόμων και ανάσυρσης του αυτοκινήτου από τον βυθό της θάλασσας.

https://www.in.gr/