Νέα στοιχεία για την κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου - Πότε αναμένεται η κλήση στην 33χρονη κατηγορούμενη για Μαλένα & Ίριδα

“Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά..."

Μία φράση που είχε πει δημόσια και ο Μάνος Δασκαλάκης, φέρεται να χρησιμοποίησε η Δήμητρα Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της στους αστυνομικούς, μετά και το πόρισμα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου κατέθετε επί ώρες στους αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, από την Πάτρα. Θεωρείται πρόσωπο “κλειδί” ειδικά για την περίπτωση της Ίριδας, καθώς ήταν εκείνη που εντόπισε νεκρό το άτυχο βρέφος, μέσα στην κούνια του.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου επέμεινε στους ισχυρισμούς της ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της.

Στο τέλος όμως της κατάθεσης, σύμφωνα με την εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”, φέρεται να ρωτήθηκε για τελευταία φορά αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η αδελφή της είναι αθώα.

 

Η απάντηση που έδωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου, όπως μετέδωσε η εκπομπή, είναι η εξής: “Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια”.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε πει και ο πατέρας των κοριτσιών, ο Μάνος Δασκαλάκης, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν από αρκετό καιρό.

Πληροφορίες που επικαλείται η ίδια εκπομπή αναφέρουν ότι σήμερα ή αύριο θα σταλεί η κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η 33χρονη θα πάει άμεσα στην εισαγγελία, καθώς θα πρέπει να λάβει αντίγραφο της δικογραφίας και να τη μελετήσει. Ενδεχομένως, η 33χρονη να δώσει τις εξηγήσεις της μέσα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

 

ΠΗΓΗ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ