Οργή στους οπαδούς της Γουότφορντ λόγω του φιλικού με την Εθνική Κατάρ

 

 

Υποβιβασμένη στην Τσάμπιονσιπ στο τέλος της περασμένης σεζόν (2021-22), η Γουότφορντ θα παίξει πέντε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας το καλοκαίρι. Ο δεύτερος εξ αυτών είναι προγραμματισμένος απέναντι στην Εθνική ομάδα του Κατάρ, στις 10 Ιουλίου στην Αυστρία, όπως αποκάλυψαν οι «Σφήκες» στην ιστοσελίδα τους. Μόνο που το όνομα του αντίπαλου εξόργισε ορισμένους οπαδούς του λονδρέζικου συλλόγου.

Έτσι, δύο ομάδες φιλάθλων της Γουότφορντ αντέδρασαν στο Twitter. «Οι γυναίκες της Γουότφορντ FC και των «Υπερήφανων Σφηκών» είναι πολύ απογοητευμένες που η ομάδα θα αντιμετωπίσει την Εθνική του Κατάρ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας», έγραψαν από κοινού τα δύο γκρουπ.

«Προτρέπουμε την ομάδα μας να δείξει την υποστήριξή της για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την LGBT + κοινότητα και τα δικαιώματα των Γυναικών. Θα το συζητήσουμε με τον σύλλογο».

Υπενθυμίζουμε ότι η διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ (21 Νοεμβρίου – 18 Δεκεμβρίου) δέχεται έντονη κριτική, λόγω της πολιτικής της χώρας για τα δικαιώματα των Γυναικών, τις ΛΟΑΤΚΙ κοινότητες και τα ανθρώπινα δικαιώματα.

https://www.in.gr/