ΗΠΑ: «Γάζωσαν» με 50 σφαίρες τον 18χρονο αδερφό πολιτικού αναλυτή του Fox News

 

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Τζιάνο Κάλντγουελ, πολιτικός αναλυτής του FOX News στις ΗΠΑ.

Τραγωδία στις ΗΠΑ με θύμα τον 18χρονο αδερφό του πολιτικού αναλυτή του Fox News, Τζιάνο Κάλντγουελ. Την τραγική είδηση δημοσιοποίησε ο ίδιος μέσω των social media.

Αναλυτικότερα, ο πολιτικός αναλυτής του Fox News αυτή τη φορά δεν σχολίασε τις θέσεις των Δημοκρατικών ή των Ρεπουμπλικανών. Αυτή τη φορά μίλησε για τη δολοφονία του μικρού του αδερφού, λέγοντας πως «είναι η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Ο έφηβος αδελφός του Τζιάνο Κάλντγουελ, δολοφονήθηκε στο Σικάγο την Παρασκευή, προσθέτοντας το όνομά του στη μακρά λίστα των θυμάτων από την ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα στις ΗΠΑ.

«Χθες ήταν η χειρότερη μέρα της ύπαρξής μου. Έλαβα μια κλήση που με ενημέρωσε ότι το έφηβο αδερφάκι μου δολοφονήθηκε στη νότια πλευρά του Σικάγο. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα έκλεβαν έτσι τη ζωή του αδερφού μου», έγραψε δίπλα σε μια φωτογραφία του χαμογελαστού αδερφού του με ενδυμασία αποφοίτησης στο Twitter.

Τι συνέβη

Ο 18χρονος Κρίστιαν Κάλντγουελ δολοφονήθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν στο Μόργκαν Παρκ νωρίς το πρωί της Παρασκευής, σύμφωνα με τοπικές αναφορές. Περίπου 50 κάλυκες βρέθηκαν στο σημείο και σφαίρες πέρασαν από τα παράθυρα των κοντινών σπιτιών, ανέφερε το CBS.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ύποπτος διέφυγε από τη σκηνή του εγκλήματος με ένα μαύρο βαν. Δεν έχουν γίνει συλλήψεις. Ο Τζιάνο Κάλντγουελ είπε στο Fox News το Σάββατο ότι θέλει δικαιοσύνη.

«Αυτό που ψάχνω αυτή τη στιγμή είναι λεπτομέρειες από την Αστυνομία για να ανακαλύψω ποιος ήταν αυτός που δολοφόνησε τον αδελφό μου. Το αδερφάκι μου δεν είχε ποτέ την ευκαιρία», είπε. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θα ήθελα ποτέ να δω καμία δικαιοσύνη του δρόμου ή βία εναντίον των ανθρώπων που δολοφόνησαν ακόμη και τον μικρό μου αδερφό. Αλλά θέλω να έρθουν ενώπιον της δικαιοσύνης».

https://www.in.gr/