Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

 

Κριός
Οι σημερινές διελεύσεις υποστηρίζουν υγιείς, εύκολες αλληλεπιδράσεις και φέρνουν θετική ενέργεια για να εξερευνήσεις τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα. Μπορείς να είσαι αποτελεσματική στην επικοινωνία υποστήριξης τόσο έμμεσα όσο και άμεσα. Το γράψιμο, η διδασκαλία και η επικοινωνία των ιδεών σου θα μπορούσε να είναι ισχυρή με τον Ερμή και τον Χείρωνα να έρχονται σε αρμονία. Η ερωτική σου ζωή χρωματίζεται και κρύβει εκπλήξεις.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και θέλεις να νιώσεις άνετα ή να βασιστείς σε ιδέες και έργα που βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Είναι μια καλή μέρα για να το κάνεις αυτό, παρά να ασχοληθείς με καινούρια πράγματα. Η εμπιστοσύνη στην ικανότητά σου να φροντίζεις τον εαυτό σου και τους άλλους επανέρχεται. Είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να προχωρήσεις ακόμα και στην ερωτική σου ζωή.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και σε βοηθά να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Οι διελεύσεις ζωντανεύουν τη διάθεσή σου και διεγείρουν την επιθυμία να αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο γύρω σου. Η κοινή χρήση ιδεών ή απόψεων με κάποιον που θαυμάζεις μπορεί να είναι μια δεσμευτική εμπειρία σήμερα και αύριο. Η ερωτική σου ζωή έχει ενδιαφέρον είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Καρκίνος
Αναζήτησε ευκαιρίες για χαλάρωση υψηλής ποιότητας σήμερα. Εάν μπορείς να το διαχειριστείς θα ήταν μια σοφή επιλογή να παρακάμψεις υπερβολικά θορυβώδεις ή απαιτητικές καταστάσεις. Ακόμα κι έτσι έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση των στρατηγικών και των τάσεων που σχετίζονται με τα επαγγελματικά. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσεις τους άλλους να αντιμετωπίσουν περίπλοκα συναισθήματα.

Λέων
Νιώθεις περισσότερη υποστήριξη και ικανοποίηση μέσω των σημερινών αλληλεπιδράσεων και της επικοινωνίας. Το πνεύμα συνεργασίας και η αποδοχή υπάρχουν στο μενού της ημέρας. Μπορείς να απολαύσεις τις φιλίες σου και τις συγγενικές σχέσεις σήμερα και αύριο. Οι δραστηριότητες ή οι ιδέες που μοιράζεσαι με δίκτυα, φίλους ή ομάδες μπορεί να είναι μοναδικά θεραπευτικές και χρήσιμες. Οι επικοινωνίες είναι πιο ισορροπημένες από ότι συνήθως και η αυξημένη γοητεία σου χρωματίζει την ερωτική σου ζωή.

Παρθένος
Οι ενέργειες σήμερα υποστηρίζουν μια προσέγγιση προσανατολισμένη στον στόχο. Μπορείς να προσελκύσεις πόρους, υποστήριξη ή ευνοϊκές συνθήκες. Το σήμερα και το αύριο είναι δυνατές μέρες για να βελτιώσεις τη φήμη σου ή να δεθείς με άλλους που μοιράζονται παρόμοιους στόχους και οράματα. Μπορεί επίσης να βγάλεις κρίσιμα συμπεράσματα, αλλά και να στηρίξεις άλλους που χρειάζονται ή επιζητούν καθοδήγηση.

Ζυγός
Οι σημερινές διελεύσεις διευκολύνουν τις συζητήσεις και τις αλληλεπιδράσεις που σε εμπνέουν. Θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου με κάποιον τρόπο και η επιθυμία σου να εξερευνήσεις νέες ιδέες είναι έντονη. Η σημερινή διέλευση της Σελήνης υπογραμμίζει την ανάγκη σου για εμπειρίες έξω από τις ρουτίνες και η όψη Ερμή – Χείρωνα στο παιχνίδι είναι καλή για δραστηριότητες που σε βοηθούν να φροντίσεις σωστά το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα σου.

Σκορπιός
Η δουλειά μπορεί να ευδοκιμήσει για εσένα σήμερα και αύριο. Οι ιδέες για την ενίσχυση των έργων σου μπορεί να αποδειχθούν χρυσές τώρα. Το να μπεις σε ένα καινούριο έργο ή ένα μυστήριο προς επίλυση είναι ελκυστικό. Στην πραγματικότητα είναι εύκολο να χαθείς στην αναζήτηση περισσότερων πληροφοριών σήμερα και ενώ μπορεί να σου καταναλώσει χρόνο, το απολαμβάνεις.

Τοξότης
Οι σημερινές διελεύσεις φέρνουν παρηγορητική ενέργεια για μια σχέση. Είναι μια ισχυρή στιγμή για καλή επικοινωνία που σε βοηθά να δεθείς με άτομα που σε ενδιαφέρουν. Οι ιδέες προέρχονται από συζητήσεις όπως και τα θετικά συναισθήματα. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό να επανέλθεις σε ιδέες παρελθοντικές για να εκκινήσεις εκ νέου τις συλλογιστικές σου δυνάμεις.

Αιγόκερος
Λαχταράς περισσότερη τάξη στη ζωή σου σήμερα και το ένστικτό σου είναι ισχυρό. Η οικογένεια είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική σήμερα. Το άνοιγμα των γραμμών επικοινωνίας με ένα άτομο που σε ενδιαφέρει μπορεί να είναι ισχυρό τώρα και βοηθά στη βελτίωση μιας σχέσης. Είσαι περήφανη για το αίσθημα ευθύνης ή πίστης σου και οι άλλοι αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σου. Ο έρωτας και το φλερτ είναι αναζωογονητικά για την ψυχολογία σου.

Υδροχόος
Αυτή μπορεί να είναι μια μέρα δημιουργικότητας και με ευχάριστες επικοινωνίες. Έχεις μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού και του οράματος αυτές στις μέρες και είσαι ενθουσιασμένη με την επιδίωξη πρόσφατων ιδεών. Η σημερινή μέρα είναι επίσης δυνατή για δέσιμο σε ερωτικές σχέσεις. Υπάρχει μια ανανεωμένη διάθεση για έρωτα και παιχνίδι.

Ιχθείς
Η επιθυμία σου να επιβραδύνεις συνεχίζεται σήμερα και είναι μια καλή μέρα για να πάρεις ανάσες σε συναισθηματικό επίπεδο. Η διαισθητική σου ικανότητα και η αίσθηση για βελτιώσεις είναι καλά ανεπτυγμένη τώρα. Είσαι ιδιαίτερα παρατηρητική και αρκετά πρόθυμη να παρακολουθήσεις και να μάθεις. Οι καλές σου προθέσεις φαίνονται μέσα από τα λόγια σου.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης