Ποιοι είναι οι κορυφαίοι προορισμοί για κοριτσοπαρέες;

Τα ταξίδια με τις φίλες είναι πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία, αρκεί να γίνονται στους κατάλληλους προορισμούς. Ποιοι είναι, όμως, οι πιο ιδανικοί, ώστε το ταξίδι να γίνει με ασφάλεια και να αποτελέσει εμπειρία ζωής;

Η επιλογή του κατάλληλου προορισμού για ένα ταξίδι με την παρέα, και μάλιστα παρέα γυναικών, με βάση τις συνθήκες μπορεί να είναι δύσκολη. Γι 'αυτό και το Compare the Market συνέταξε μια λίστα, αναλύοντας τις τιμές των ξενοδοχείων, το κόστος του κρασιού, τον αριθμό των κλαμπ και πολλά άλλα, για να αποκαλύψει τους καλύτερους προορισμούς για ένα αξέχαστο ταξίδι με φίλες, από αυτά που αποτελούν εμπειρίες ζωής και θα θυμάστε για πάντα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα της λίστας, στην πρώτη θέση βρίσκεται η Βαρκελώνη, με ένα μπουκάλι κρασί να κοστίζει 5,44 ευρώ (8,09 δολάρια Αυστραλίας) και ένα ξενοδοχείο κοστίζει 83,35 ευρώ (123,96 δολάρια) ανά διανυκτέρευση για δύο άτομα. Το Λονδίνο, το Κάλγκαρι, το Βερολίνο και το Μόναχο αποτελούν τους πέντε κορυφαίους προορισμούς, ενώ πιο χαμηλά, στην 16η θέση συναντάμε τη Μύκονο.

Διαβάστε περισσότερα