Η «σκληρή» απάντηση του Τσαλχάνογλου στον Ζλάταν: «Κάνει τα πάντα...»

 

 

Ο Χακάν Τσαλχάνογλου απάντησε στα ειρωνικά σχόλια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, τονίζοντας πως κάνει τα πάντα για να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.

Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και ο Χακάν Τσαλχάνογλου, υπήρξαν συμπαίκτες στην Μϊλαν, πριν ο Τούρκος αποφασίσει να πάρει μεταγραφή για την «αιώνια αντίπαλο», Ιντερ.

Στη «μάχη» για τον τίτλο της Serie Α, νικητές βγήκαν οι «ροσονέρι» και στους εορτασμούς για την κατάκτηση του σκουντέτο, ο Σουηδός επιθετικός, δεν… ξέχασε να αναφερθεί στον πρώην συμπαίκτη του, με ειρωνικά σχόλια για την επιλογή του, προτρέποντας τους φιλάθλους της ομάδας να τον αποδοκιμάσουν.

Αρκετές εβδομάδες μετά, ο Τσαλχάνογλου, μίλησε για το θέμα στην ιταλική τηλεόραση, απαντώντας στον Ιμπραϊμοβιτς:: «Είναι ένας άνδρας 40 ετών, όχι 18. Δεν θα έκανα κάτι τέτοιο στην ηλικία του. Του αρέσει απλώς να είναι στο επίκεντρο της προσοχής. Δεν έχει συνεισφέρει στο Scudetto αυτή τη σεζόν, έχει παίξει ελάχιστα, αλλά θα κάνει τα πάντα για να είναι το κέντρο της προσοχής, ούτως ή άλλως.

Άλλωστε είναι αυτός που με παίρνει πάντα τηλέφωνο, που μου ζητάει να πάω για φαγητό ή να κάνω μια βόλτα με το μηχανάκι του. Έγραψε και για εμένα στο βιβλίο του. Έπρεπε να γράψει κάτι, διαφορετικά θα ήταν λευκές σελίδες».

https://www.in.gr/