Μεγάλη απάτη σε βάρος Πατρινού: Πλήρωσε 5 φορές τη ρήτρα αναπροσαρμογής

Αίθουσα Σύνταξης tempo24.news

Ένα απίστευτο περιστατικό απάτης σημειώθηκε με θύμα έναν Πατρινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, ο άνδρας δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο άνδρα ο οποίος του συστήθηκε ως βοηθός του λογιστή του και του ζήτησε να του δώσει τους κωδικούς του τραπεζικού του λογαριασμού για να μπορέσει να του πιστώσει το ποσό του επιδόματος για τη ρήτρα αναπροσαρμογής.

Μη υποψιασμένος για το ότι δεν είχε ακούσει ξανά τον συγκεκριμένο, ο άνδρας έδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη τους κωδικούς του λογαριασμού του.

Αποτέλεσμα; Να κάνει “φτερά” μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το ποσό των 5.400 ευρώ.

Όταν το θύμα της απάτης κατάλαβε τι είχε συμβεί, ήταν πλέον αργά και εμβρόντητος ειδοποίησε τις Αρχές.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Απολογείται ο γυναικολόγος που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία – Τι ισχυρίζεται – Άννα Μαστοράκου: Αποτροπιασμός-ΦΩΤΟ

Μαστοράκου για σύλληψη Πατρινού μαιευτήρα: “Αποτροπιασμός σύσσωμης της ιατρικής κοινότητας της περιοχής μας”

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Δικαστήρια Πάτρας: Το μεσημέρι της Δευτέρας απολογείται ο μαιευτήρας που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων – Τι λέει στο tempo24 ο δικηγόρος του