Λιόλιος για Ιτούδη: «Ο Δημήτρης μπορεί να μας ενώσει όλους»

 

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, καλωσόρισε τον Δημήτρη Ιτούδη, στην πρώτη παρουσία του στην εθνική ανδρών από τότε που ανέλαβε Ομοσπονδιακός προπονητής. «Αυτή τη στιγμή την περίμενα πολύ καιρό coach,» είπε ο πρόεδρος της ΕΟΚ απευθυνόμενος στον Ιτούδη, στην πρώτη προπόνηση των Ελλήνων διεθνών, στο κλειστό γυμναστήριο του Περιστερίου, ενόψει του αγώνα με τη Μεγάλη Βρετανία στη Λάρισα, την Πέμπτη (30/6), για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο Βαγγέλης Λιόλιος έδειχνε πραγματικά ενθουσιασμένος σε αυτή τη νέα αρχή της εθνικής ανδρών με επικεφαλής της τεχνικής ηγεσίας τον τεχνικό της Φενερμπαχτσέ πλέον και δύο φορές πρωταθλητή Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

«Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που μπορεί όλους μας να μας ενώσει. Να ενώσει παίκτες, να ενώσει φιλάθλους και να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η εθνική ομάδα, όπως της αρμόζει. Η εθνική ομάδα είναι πολύτιμη για όλους μας. Θέλει ανθρώπους που την αγαπούν, ανθρώπους που τη νοιάζονται. Εκπροσωπεί τους Έλληνες. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που είμαι σήμερα εδώ και βλέπω δίπλα παίκτες με πάρα πολύ χαρά και θέληση. Όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε εσένα,» τόνισε για τον Ομοσπονδιακό προπονητή ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Αναλυτικά, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος καλωσόρισε τον Δημήτρη Ιτούδη με τα εξής λόγια:

«Αυτή τη στιγμή την περίμενα πολύ καιρό κόουτς, να ξέρεις. Την είχα σκεφτεί στο μυαλό μου, τη σκεφτόμασταν όλοι… να έρθει αυτή η στιγμή που θα φοράς αυτή τη φανέλα, που θα φοράω κι εγώ αυτήν τη φανέλα και θα είμαστε όλοι μαζί εδώ μαζεμένοι, ενωμένοι για να κάνουμε μια προσπάθεια, η οποία πρώτα απ’ όλα έχει σκοπό να μας ενώσει όλους και πέρα από την υπερηφάνεια που πάντα μας βγάζει η εθνική ομάδα να πάμε όσο το δυνατόν μπορούμε εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα. Χαίρομαι πάρα πολύ που σήμερα είσαι εδώ μαζί μας και το λέω από καρδιάς. Χαιρόμαστε όλοι, όχι μόνο εγώ. Είναι πολύ δύσκολο ένας άνθρωπος του βεληνεκούς του δικού σου να είναι αποδεκτός από όλους. Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος που μπορεί όλους μας να μας ενώσει. Να ενώσει παίκτες, να ενώσει φιλάθλους και να μπορέσει να προχωρήσει μπροστά η εθνική ομάδα, όπως της αρμόζει. Η εθνική ομάδα είναι πολύτιμη για όλους μας. Θέλει ανθρώπους που την αγαπούν, ανθρώπους που τη νοιάζονται. Εκπροσωπεί τους Έλληνες. Και πραγματικά είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που είμαι σήμερα εδώ και βλέπω δίπλα παίκτες με πάρα πολύ χαρά και θέληση. Όλα αυτά οφείλονται σε μεγάλο βαθμό σε εσένα».

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης