Πισπιρίγκου – Δασκαλάκης: Nέες σοκαριστικές συνομιλίες του ζευγαριού – Οταν ο 30χρονος πήγε σε δικηγόρο λίγο πριν μπει η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο

Δύο ημέρες πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε επισκεφθεί το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Σορβατζιώτη, προκειμένου να προχωρήσει με τη Ρούλα Πισπιρίγκου σε διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Tlive” με την Τατιάνα Στεφανίδου, στις 5 Απριλίου 2021 ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ζουν μαζί, καθώς ο 30χρονος έχει μάθει για εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης και ακολουθεί ένα επεισόδιο μεταξύ τους.

Την επόμενη ημέρα ο Μάνος Δασκαλάκης επισκέπτεται το δικηγορικό γραφείο του Σπύρου Σορβατζιώτη προκειμένου να προχωρήσει το ζευγάρι στις διαδικασίες συναινετικού διαζυγίου.

Ωστόσο, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν πήγε στο γραφείο του στις 8 Απριλίου, καθώς η Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο.

«Μού είπε ότι είχε κλονιστεί η σχέση λόγω των δύο θανάτων» ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου ο κ. Σορβατζιώτης.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου έφερε στο “φως” νέες σοκαριστικές συνομιλίες του ζευγαριού. Όπως θα δείτε, ο Μάνος Δασκαλάκης και η Ρούλα Πισπιρίγκου τσακώνονται και ανταλλάζουν προσβολές.

Δείτε βίντεο ΕΔΩ

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της