Στο Καλέντζι και στην Λαϊκή των Προσφυγικών, ο Σπύρος Σκιαδαρέσης

Στο Καλέντζι Ερυμάνθου βρέθηκε σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αχαΐας με την Παράταξη «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ».

Έψαλλε στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του χωριού αφιερωμένος στον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο και εν συνεχεία συναντήθηκε με κατοίκους στη πλατεία όπου και συνομίλησε μαζί τους. Παράλληλα ενημερώθηκε από τον ιερέα π. Θεόδωρο Ανδρικόπουλο και τον Επίτροπο του Ναού κ. Βασίλη Θεοδωρακόπουλο για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης του πληγέντος από τον σεισμό του 2008, Ιερού   Ναού.

Εν συνεχεία επισκέφθηκε την κεντρική πλατεία του Καλεντζίου όπου στο άγαλμα του αειμνήστου Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, άφησε ένα τριαντάφυλλο, καθώς χθες συμπληρώθηκαν 26 χρόνια απο τον θάνατο του.

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Σκιαδαρέσης επισκέφθηκε την Λαϊκή Αγορά στα Προσφυγικά Πατρών, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους παραγωγούς, τους πολίτες αλλά και τους εργαζόμενους στον Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τους υπαλλήλους της Καθαριότητας. Συνομίλησε μαζί τους, ακούγοντας τα αιτήματα τους και τις δυσκολίες της καθημερινότητας στην εργασία τους αλλά και στη ζωή τους. Κοινός παρανομαστής και προβληματισμός όλων, η ακρίβεια.

unnamed_1.jpg
Ο κ. Σκιαδαρέσης απήλαυσε και την ερασιτεχνική Μουσική ομάδα φοιτητριών του Πανεπιστημίου, όπου στη πλατεία τραγουδούσαν συνοδεία μουσικών οργάνων έντεχνα και λαϊκά τραγούδια, τέρποντας τους παρισταμένους.

Διαβάστε επίσης