Νεκρός με ένα κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην καρδιά – Η τελευταία συνάντηση με την κοπέλα του

24/06/2022 | 10:50

Θρίλερ με τον ανατριχιαστικό θάνατο ενός 40χρονου. Η Ζάκυνθος περιμένει τις απαντήσεις της αστυνομίας που καλείται να διαπιστώσει αν πρόκειται για έγκλημα ή για αυτοκτονία, όπως δείχνουν οι πρώτες πληροφορίες…

Ανάστατη η Ζάκυνθος από τον θάνατο ενός 40χρονου που βρέθηκε με ένα κουζινομάχαιρο, καρφωμένο στην καρδιά του. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, είχε προηγηθεί καυγάς με την κοπέλα του, την οποία φέρεται να ενημέρωσε ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει. Αργότερα ο 40χρονος βρέθηκε νεκρός, με τους αστυνομικούς για την ώρα να ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα.

Ο 40χρονος Ζακυνθινός βρέθηκε νεκρός, μέσα σε μια λίμνη αίματος, 100 μέτρα έξω από το σπίτι του. Οι πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ μιλούν για αυτοκτονία, καθώς είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την σύντροφό του, την οποία -σύμφωνα με πληροφορίες- προειδοποίησε ότι θα αυτοκτονήσει.

Ενημερώθηκε η αστυνομία, τον αναζήτησε και τον εντόπισε, αλλά δυστυχώς, ήταν ήδη νεκρός, όταν έφτασε στο σημείο περιπολικό. Οι κάτοικοι της περιοχής παραμένουν ανάστατοι και μιλούν για έναν άνθρωπο, που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα με τη συμπεριφορά του.

Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες για το περιστατικό και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)