Ρούλα Κορομηλά: «Η βία και οι μπράβοι δεν μπορεί να είναι πρότυπα για τα παιδιά»

 

 

Light και SΝΙΚ ήταν οι αρνητικοί πρωταγωνιστές των Mad Video Music Awards, το βράδυ της Τετάρτης (22/6).

Οι δύο τράπερ πιάστηκαν στα χέρια, προκάλεσαν χάος και αμαύρωσαν την μεγάλη μουσική διοργάνωση, με τις εικόνες ντροπής να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και το #Cancel_trappers να βρίσκεται στην πρώτη θέση των trends του Twitter.

Ανάμεσα στα λαμπερά πρόσωπα, που θα έδιναν βραβείο ήταν και η Ρούλα Κορομήλα, η οποία αποδοκίμασε φανερά το γεγονός.

To πρωί της Παρασκευής (24/6) η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

«Όλο αυτό μου δημιούργησε έντονο προβληματισμό, γιατί είναι νέοι άνθρωποι που έχουν εκατομμύρια ακολούθους. Η βία και οι μπράβοι δεν μπορεί να είναι πρότυπα για τα νέα παιδιά», είπε αρχικά σχολιάζοντας τα επεισόδια στην εκδήλωση.

Και πρόσθεσε: «Έβλεπα οικογένειες με παιδάκια που ήταν σε μια γιορτή χαράς και στην οποία συμμετέχουν αγαπημένοι καλλιτέχνες όλου του κόσμου από διάφορα είδη και όχι μόνο από το συγκεκριμένο. Αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια όλων μας είναι θλιβερό».

«Εμένα αυτό το κλίμα δεν με εκπροσωπεί, δεν με αντιπροσωπεύει. Είναι δυνατόν να λύνεις τις διαφορές σου με κλωτσιές, μπουνιές και καρεκλιές, μέσα σε έναν χώρο με τόσους ανθρώπους; Δεν έχω καταλάβει τι διαφορές έχουν και πρέπει να τις λύσουν σε έναν χώρο με 10.000 ανθρώπους που πλήρωσαν και εισιτήριο και τί δουλειά έχουν όλοι αυτοί που τους συνόδευαν», συμπλήρωσε η Ρούλα Κορομηλά.

Παράλληλα, τόνισε πως το πρόβλημα περαιτέρω είναι «όσα πρέπει να εξηγήσει ο κάθε γονιός στο παιδί του, των 8 ετών, των 10 ετών. Τι να εξηγήσει στο παιδάκι του;».

Ακόμη, απάντησε και σε επικρίσεις προς όλους όσοι παρέμειναν στην τελετή μετά από τον καβγά.

«Τα εν λόγω βραβεία δίνονται πολλά χρόνια και είναι μια γιορτή της μουσικής, με βραβεύσεις δημοφιλών καλλιτεχνών, οι περισσότεροι εκ των οποίων, εκτός από το ταλέντο τους έχουν και ήθος. Ήταν μεμπτό για εμάς ότι παραμείναμε στην εκδήλωση; Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα; Τι έπρεπε να γίνει; Να φύγουν 10.000 άνθρωποι;», σχολίασε η ίδια.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης