Δυτ. Ελλάδα: Ο 84χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του - Δεν άντεξε την απώλεια του γιού του

 

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες η τοπική κοινότητα του Ξηροκάμπου Αρχαίας Ολυμπίας, μετά το άκουσμα της είδησης για την ξαφνική απώλεια του Γ.Κ., 84 ετών, ο οποίος βρέθηκε απαγχoνισμένος με σκοινί στην οικία που διέμενε και συγκεκριμένα σε αποθήκη, από συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια και μετά τον θάνατο του γιου του από την επάρατη νόσο, η ψυχολογία του είχε πέσει σημαντικά.

Ο συγγενικός του κύκλος προσπαθούσε να τον στηρίζει και φρόντιζε ώστε να είναι καλά, ωστόσο ο 84χρονος έδειχνε πως μετά από την τραγική αυτή απώλεια είχε χάσει την όρεξή του για ζωή.

Η απόφασή του ωστόσο να επιλέξει να φύγει με αυτόν τον τρόπο, ήταν κάτι αναπάντεχο…

Σημείωμα που να εξηγεί τον λόγο για τον οποίο προχώρησε στην αυτοκτονία δεν υπήρχε από το θανόντα, ωστόσο η απώλεια του γιου του εικάζεται ως ο βασικότερος λόγος που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όσον αφορά τον 84χρονο, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Ξηροκάμπου και εξαίρετος οικογενειάρχης. Εκτός από το γιο που έχασε πρόσφατα, είχε ακόμα μια κόρη από την οποία μάλιστα είχε αποκτήσει και το πρώτο του εγγόνι. Να σημειωθεί πως στο σημείο βρέθηκαν άμεσα άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., ενώ την προανάκριση για το συμβάν ανέλαβε το Α.Τ. Αρχαίας Ολυμπίας.

https://www.patrisnews.com/

Διαβάστε επίσης