Άβιλα: Ανυπομονώ να ζήσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδό μας

 

 

Ανυπόμονος για να ξεκινήσει... δουλειά με τον Ολυμπιακό και να νιώθει την ατμόσφαιρα που επικρατεί στους αγώνες του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», δήλωσε ο Γκονσάλο Άβιλα Γκορδόν στις πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης των «ερυθρόλευκων» και μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του.

«Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός έχει 47 πρωταθλήματα, ότι ο κόσμος δημιουργεί σπουδαία ατμόσφαιρα εδώ, μια ατμόσφαιρα πολύ όμορφη που ανυπομονώ να νιώσω και να ζήσω. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος σε όλους τους τομείς, που συμμετέχει σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά γνωρίζω και για τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει» τόνισε αρχικά ο Ισπανός δεξιός μπακ και πρόσθεσε:

«Προσωπικός μου στόχος είναι να εξελιχθώ σαν ποδοσφαιριστής, να αποκτήσω εμπειρία και να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα, γι' αυτό άλλωστε έχω έρθει. Οι στόχοι μου είναι εκείνοι που έχει καθορίσει ο σύλλογος και θέλει να κατακτήσει.

Ανυπομονώ να συναντήσω τους φιλάθλους μας εδώ στο γεμάτο γήπεδο, να τους γνωρίσω και να νιώσω ό,τι και εκείνοι, αλλά και τη μεγάλη τους στήριξη σε όλα τα παιχνίδια».

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης