Διευκρινίσεις Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες του

23/06/2022 | 21:56

Τι λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Σε διευκρινίσεις προχώρησε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τα 122 ακίνητα που εμφανίζονται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του οικονομικού έτους 2021 (χρήση 2020).

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, ανέφερε ότι «με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες, επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανίζει στη δήλωσή του εισοδήματα 42.438,88 ευρώ, εκ των οποίων μόλις τα 6.844,02 προέρχονται από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ισχυρή σεισμική δόνηση “κούνησε” την Πάτρα – Αισθητός σε όλη την Αχαΐα – Δείτε το επίκεντρο

Μπήκαν στην Πάτρα οι αγρότες με τρακτέρ – Έκλεισαν την Περιμετρική, έβγαλαν με τα χέρια περιπολικό από το δρόμο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις από την Αστυνομία

Πάτρα – Πύργος: Το κόστος των διοδίων στο νέο αυτοκινητόδρομο

Δυτ. Ελλάδα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας Αλέξης Μυλωνόπουλος – Ήταν μόλις 48 ετών

Ουρές οχημάτων στην Περιμετρική της Πάτρας – Κλειστός επ’ αόριστον ο δρόμος από τους αγρότες, πρόταση στο τραπέζι για κινητοποίηση στη Γέφυρα την Τρίτη (ΦΩΤΟ)

Ολυμπία Οδός: Το 2026 ξεκινά η προσπάθεια χρηματοδότησης για το τμήμα Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα

Στις 2 μ.μ στην κυκλοφορία ο ολοκληρωμένος οδικός άξονας της Πατρών-Πύργου – Τελετή παράδοσης παρουσία Χρ. Δήμα (ΦΩΤΟ)