Διευκρινίσεις Βαρβιτσιώτη για τα 122 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες του

23/06/2022 | 21:56

Τι λέει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης.

Σε διευκρινίσεις προχώρησε σήμερα ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τα 122 ακίνητα που εμφανίζονται στη δήλωση Πόθεν Έσχες του οικονομικού έτους 2021 (χρήση 2020).

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης, ανέφερε ότι «με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων Πόθεν Έσχες, επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτήριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή.

Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας».

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανίζει στη δήλωσή του εισοδήματα 42.438,88 ευρώ, εκ των οποίων μόλις τα 6.844,02 προέρχονται από τα ακίνητα που έχει στην κατοχή του.

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα