Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: Συνδιοργάνωση 2ου Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 2022

9 έως 11 Σεπτεμβρίου, στα Παλαιά Σφαγεία

Σε ανακοίνωση της Περιφερειακή Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων, αναφέρονται τα εξής:

Σε συνάντηση που πραγματοποίησε σήμερα, 23 Ιουνίου 2022, αντιπροσωπεία της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, κ. Χαράλαμπο Μπονάνο επιβεβαιώθηκε η σταθερή και αμοιβαία συνεργασία που διατηρεί η Ομοσπονδία με την Περιφέρεια καθώς, για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια πρόκειται να συνδιοργανώσουν το Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2022, στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών.

photo_2_antiperifereiarhis.jpg

Είχε προηγηθεί τον μήνα Απρίλιο, συνάντηση με την Πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη για την πραγματοποίηση μίας συναυλίας στο 2ο  Φεστιβάλ Φορέων Κοινωνικής Φροντίδας, στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας, πρόταση που έγινε δεκτή. Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2022 να παρακολουθήσουν τον Παντελή Θαλασσινό και το συγκρότημα «Ευήκοον Μέλος». Παράλληλα, ο Δήμος Πατρέων έκανε δεκτό το αίτημα της Ομοσπονδίας να παραχωρηθεί ο χώρος των Παλαιών Σφαγείων Πατρών για την υλοποίηση των δράσεων του τριημέρου.           
Στο Φεστιβάλ που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμού του Δήμου Πατρέων έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή πάνω από εξήντα οκτώ (68) φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) και του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας (Ι.Σ.Π.).

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ