Ανεμοβλογιά και όχι ευλογιά των πιθήκων το ύποπτο κρούσμα από τη Νάξο

23/06/2022 | 12:03

Από ανεμοβλογιά και όχι από ευλογιά των πιθήκων πάσχει τελικά ο άνδρας από τη Βρετανία που νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. 

Σημειώνεται πως πηγές του υπουργείου Υγείας ανέφεραν το πρωί της Πέμπτης (23.6.2022) πως ο Βρετανός τουρίστας, που νοσηλεύεται από τις αρχές της εβδομάδας στο νοσοκομείο «Αττικόν» με ύποπτα συμπτώματα, έπασχε από ευλογιά των πιθήκων.

 

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα με νέα ενημέρωση το υπουργείο διευκρίνιζε ότι δεν πρόκειται για κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων, αλλά για ανεμοβλογιά.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας ο Βρετανός τουρίστας προσήλθε σε Κέντρο Υγείας της Νάξου με ύποπτα συμπτώματα. Άμεσα οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο και έτσι πραγματοποιήθηκε η αεροδιακομιδή του στο «Αττικόν» σε ειδική κάψουλα. 

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Αχαΐα: Κι άλλο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους – Έστειλαν 17χρονο μαθητή στο νοσοκομείο

Ο «Κος Αμιλκάρ» του Ρεφενέ στο θέατρο “Αγορά” για 2η εβδομάδα

Πάτρα: Μεγάλη ποσότητα χασίς σε σπίτι γνωστού επαγγελματία – Τι βρήκαν οι αστυνομικοί, πώς σχετίζεται με τις προ ημερών έρευνες για ναρκωτικά και όπλα

Πάτρα: Μέσα σε Γυμνάσιο κακοποιήθηκε σεξουαλικά η 12χρονη – Αναμένεται δίωξη στον 16χρονο

Πάτρα: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 16χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης – Τι λέει ο δικηγόρος του-ΦΩΤΟ