Γιουβέντους: Την επόμενη εβδομάδα στο Τορίνο ο Πογκμπά

23/06/2022 | 12:17

 

Ο Πολ Πογκμπά δεν θέλει να μιλάει άλλο για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στην Ιταλία για να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», ο 29χρονος Γάλλος σταρ, ο οποίος αποχωρεί ως ελεύθερος μετά από έξι σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμφώνησε, από τον περασμένο μήνα, να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους «μπιανκονέρι», οι οποίοι του πρόσφεραν ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν τα 10 εκατ. ευρώ.

Ο Πογκμπά είχε αγωνιστεί ξανά στην ομάδα του Τορίνο από το 2012 έως το 2016, έχοντας σε 178 εμφανίσεις 34 γκολ και 40 ασίστ. Σήμερα θα συναντηθεί ο ατζέντης του με τη διοίκηση της «Γιούβε» για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής και την επόμενη εβδομάδα ο Γάλλος σταρ θα ταξιδέψει στο Τορίνο.

Η απόκτηση του ανοίγει την πόρτα της εξόδου στον Αντριάν Ραμπιό. Ο Γάλλος διεθνής μέσος ήδη είναι σ’ επαφές με την Τσέλσι για να συνεχίσει την καριέρα του στο αγγλικό πρωτάθλημα. Ήδη ο ατζέντης του βρίσκεται στο Λονδίνο για τις τελικές συζητήσεις με την ομάδα του Τόμας Τούχελ.

https://www.zougla.gr/

Ισπανική ομελέτα
17/10/2025 | 01:31

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

«Θα αποκαλύψω τι κάνεις με τα παιδιά», εκβίαζε ο 22χρονος τον ιδιοκτήτη κάμπινγκ στη Φοινικούντα