Ευλογιά των πιθήκων: Επιβεβαιώθηκε τρίτο κρούσμα στην Ελλάδα

23/06/2022 | 11:07

Επιβεβαιώθηκε το πρωί της Πέμπτης (23.6.2022) ένα ακόμα κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων στη χώρα μας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για Βρετανό τουρίστα που βρέθηκε για διακοπές στην Νάξο.

Σημειώνεται πως ο άνδρας είχε αντιμετωπιστεί ως ύποπτο κρούσμα ευλογιάς των πιθήκων από τις αρχές της εβδομάδας, όταν προσήλθε σε Κέντρο Υγείας της Νάξου με πυρετό. Οι γιατροί τότε έκριναν πως έπρεπε να γίνει αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. 

 

Ο 30χρονος μεταφέρθηκε με ειδική πτήση στο νοσοκομείο «Αττικόν» της Αθήνας, σε ειδική κάψουλα και μπήκε άμεσα σε θάλαμο υψηλής πίεσης.

Σημειώνεται πως η αεροδιακομιδή κρίθηκε αναγκαία, καθώς εντοπίστηκαν στο δέρμα του εξανθήματα και είχε ανεβάσει πυρετό.

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ