Ν. Γιαννακοπούλου: Απαράδεκτα και καταδικαστέα τα σχόλια σε βάρος της Έφης Αχτσιόγλου

23/06/2022 | 08:14

 

Με δήλωση της η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νάντια Γιαννακοπούλου, ασκεί κριτική στα σχόλια που έγιναν σε βάρος της Έφης Αχτσιόγλου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για μια ακόμη φορά μια γυναικά πολιτικός βρίσκεται αντιμέτωπη με απαράδεκτα σεξιστικά σχόλια. Αυτή τη φορά ήταν η Έφη Αχτσιόγλου.

Και τα απαράδεκτα αυτά σχόλια είναι καταδικαστέα και άκρως προβληματικά για τον πολιτισμό μας. Κανείς δεν μπορεί με τρόπο ρατσιστικό και σεξιστικό να κάνει σχόλια για την εμφάνιση κανενός.

Κανείς δεν μπορεί να γράφει αθλιότητες κατά οποιασδήποτε και οποιουδήποτε, η δε πολιτική και κοινωνική δραστηριότητα της καθεμίας και του καθενός μας δεν μπορεί να βαθμολογείται με βάση την εμφάνιση μας, με βάση το αν είμαστε πολύ αδύνατες η πολύ εύσωμες, ντυμένες, βαμμένες, χτενισμένες «σωστά» ή όχι.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι έχουμε ακόμα δρόμο να διανύσουμε μέχρι να αφομοιωθούν τα αυτονόητα και να κατακτήσουμε ένα νέο πολιτικό πολιτισμό και κουλτούρα.

Γι’ αυτό θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε όλες και όλοι μας».

https://www.ertnews.gr/

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια