Αγοράκι 2 ετών λιποθύμησε στη θάλασσα – Συνελήφθη ο 41χρονος πατέρας

22/06/2022 | 22:23

Δίχρονο αγοράκι εντοπίστηκε λιπόθυμο στη θάλασσα στη Χαλκιδική όπου είχε πάει για μπάνιο με τον ηλικίας 41 ετών πατέρα του. Συνελήφθη ο μπαμπάς του παιδιού.

Ειδικότερα, το αγοράκι ηλικίας 2 ετών εντοπίστηκε, σε λιπόθυμη κατάσταση, στη θαλάσσια περιοχή Παλιουρίου, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, νωρίτερα την Τετάρτη (22.06.2022).

Το παιδάκι ανασύρθηκε από τη θάλασσα και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτες και από παιδίατρο. Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο 41χρονος πατέρας του αγοριού για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Αναστάτωση σε συρμό του Προαστιακού – Άνδρας παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικο κορίτσι, συνελήφθη από την ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Μας πήρε και μας σήκωσε και σήμερα ο αέρας – Δεν σταματούν τα περιστατικά με πτώσεις δένδρων και αιωρούμενα αντικείμενα

Πάτρα: Έπεσε το δένδρο και δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους!