Θωμόπουλος: «Κανείς δεν ήξερε τον όγκο των περιστατικών για τα οποία κατηγορείται ο Φιλιππίδης»

22/06/2022 | 22:05

Ο σκηνοθέτης της σειράς «50 – 50» μίλησε για τη συνεργασία του με τον ηθοποιό και αποκάλυψε ότι πήγε στη δίκη για να βρεθεί στο πλευρό των θυμάτων.

Το «παρών» στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη έδωσε ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Ο σκηνοθέτης συνεργάστηκε με τον ηθοποιό, που κατηγορείται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, στην επιτυχημένη σειρά «50 – 50» και βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για να στηρίξει τα φερόμενα ως θύματα.

Σε δηλώσεις του στo «Πρωινό» χαρακτήρισε τον Πέτρο Φιλιππίδη «στρατιώτη» ως προς τη δουλειά του και αποκάλυψε ότι μεταξύ τους είχαν κάποιες διαφορές, εξαιρετικά σκληρές.

«Ήταν πραγματικός στρατιώτης στη συνεργασία μας ο Πέτρος Φιλιππίδης. Του ζήταγες ένα και έκανε δέκα. Ήταν πολύ δοτικός και φιλότιμος. Από ότι έχω ακούσει και από άλλους συναδέλφους είναι και εξαιρετικός σκηνοθέτης και στο καλλιτεχνικό κομμάτι όλοι έχουν ενδιαφέρον να δουλέψουν μαζί του. Όλοι έχουμε δύσκολες στιγμές στις συνεργασίες μας και ο Φιλιππίδης είναι ένας έντονος άνθρωπος», είπε αρχικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω κανείς δεν ήξερε τον όγκο των περιστατικών για τα οποία κατηγορείται, γιατί αυτά γίνονται σε κλειστά δωμάτια. Όταν είδα την πρώτη φωτογραφία με το βλέμμα του μετά τις καταγγελίες σε βάρος του στεναχωρήθηκα πολύ. Αυτό όμως δε ζυγίζεται σε σχέση με την ταλαιπωρία των γυναικών που τον κατήγγειλαν, αν όντως έχουν βιώσει όλα αυτά που λένε. Έχω μιλήσει με τα θύματα, αλλά δεν έχουμε μιλήσει για τα περιστατικά».

«Στο δικαστήριο είδα τη γυναίκα και το γιό του Φιλιππίδη από μακριά, αλλά δεν μιλήσαμε. Δεν έχω καμιά σχέση με την οικογένεια του και οι σχέσεις μου με τον Πέτρο δεν είναι καλές. Είχαμε κάποιες διαφορές οι οποίες ήταν εξαιρετικά σκληρές. Την τελευταία φορά που συναντήθηκα μαζί του, μου είπε ότι έχει σβήσει το τηλέφωνο μου», συμπλήρωσε.

πηγή

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο τραγουδιστής Γιάννης Πανίτσας σε ηλικία 55 ετών

Πάτρα-Μέτρα για το κυκλοφοριακό: Μονοδρομήσεις σε Ακρωτηρίου και Γ. Παπανδρέου – Mini bus στο ιστορικό κέντρο, ανακοίνωσε ο Δήμος

Απίστευτο περιστατικό: Το τζατζίκι σε εστιατόριο έστειλε Πατρινούς στο νοσοκομείο – Σφραγίστηκε η επιχείρηση

Αχαΐα: Εκατοντάδες στην κηδεία του Γιάννη Πανίτσα! Το συγκινητικό βίντεο

Οι Πατρινοί αποχαιρετούν στο διαδίκτυο τον τραγουδιστή Γιάννη Πανίτσα που “έφυγε” στα 55 του

Αχαΐα: Γυναίκα αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές – Κατανάλωσε χάπια και μετά έπεσε από παράθυρο νοσοκομείου!

Αχαΐα – Απίστευτο τροχαίο: Εκσκαφέας παρέσυρε ΙΧ και το πέταξε σε χαντάκι – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβατών ΦΩΤΟ

Πάτρα: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους και τον έσπασαν στο ξύλο