Μαρία Πρωτόπαππα: Η εξομολόγηση της «Μαρίνας» του «Σασμού» για τη στιγμή που έφτασε κοντά στον θάνατο

22/06/2022 | 21:11

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δαναή» παραχώρησε η Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία μίλησε για τον ρόλο της στον «Σασμό», αλλά και την στιγμή που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

«Δεν ήμασταν οικογένεια χωρίς προβλήματα, όμως εγώ και ο αδελφός μου είχαμε την τύχη να μεγαλώσουμε με πολύ κάλους ανθρώπους. Το σκέφτηκα πριν πω ναι στη “Μαρίνα” του “Σασμού”, γιατί ήταν καθημερινό και οι ταχύτητες είναι πολύ γρήγορες. Έκανα τον «Σασμό» για λόγους τεχνικούς και φυσικά οικονομικούς. Δεν ονειρεύομαι πράγματα για τη “Μαρίνα”, ούτε ασχολούμαι μαζί της παραπάνω από αυτό που κάνω, έχει τη δίκη της διαδρομή. Δεν ταυτίζομαι με τη «Μαρίνα», δε νοιάζομαι για το μέλλον της, παίρνω το υλικό και προσπαθώ να φτιάξω έναν άνθρωπο που θα τον πιστέψω», είπε αρχικά η Μαρία Πρωτόπαππα.

Όσον αφορά τον Κώστα Κωστόπουλο που αποσύρθηκε από την σκηνοθεσία της σειράς, η ηθοποιός είπε: «O Κώστας Κωστόπουλος απομακρύνθηκε μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση για να εξυπηρετήσει και να προφυλάξει τη δουλειά στο σύνολο της. Προ αποδείξεως δεν μου αρέσει η καταδίκη, είμαι όμως κατά της βίας και οποιασδήποτε παρενόχλησης, άλλα δεν μου αρέσουν και τα λαϊκά δικαστήρια. Περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει, και ελπίζω να μην ισχύουν οι κατηγορίες εναντίον του Κώστα Κωστόπουλου. Δεν έχω τηλεόραση από τη στιγμή που έσκασε η κρίση στην Ελλάδα & ο αποκωδικοποιητής που μου χάρισε ένας φίλος δεν δούλεψε, “σημάδι» είπα”».

Τέλος, η Μαρία Πρωτόπαππα περιέγραψε ένα άσχημο περιστατικό που βίωσε, σημειώνοντας:

«Ένιωσα ότι είχα έρθει αντιμέτωπη με το θάνατο κάποια στιγμή στη ζωή μου, ένιωσα ότι κινδύνευσα πάρα πολύ, δεν έπαθα όμως ατύχημα. Κινδύνευσα πάρα πολύ σε μία συνθήκη, στην οποία δεν μπορούσα να φανταστώ πως θα λυθεί εκείνο το πρόβλημα, άλλα τελικά ήμουν τυχερή και λύθηκε.

Ήταν μία άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ατύχημα, ένιωσα μέσα μου ότι θα μπορούσα να χάσω τη ζωή μου τόσο εύκολα, γρήγορα και άπλα».

https://www.govastileto.gr/

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη