Σεξιστική επίθεση κατά της Αχτσιόγλου στα social media – Οι αντιδράσεις και η απάντησή της

22/06/2022 | 20:08

 

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν τα σεξιστικά και απαράδεκτα σχόλια ορισμένων στα social media εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου σχετικά με την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια βιντεοσκοπημένης δήλωσής της για τα επιδόματα της κυβέρνησης.

«Με λένε Έφη και είμαι καλά» έγραφε ένα από τα σχόλια στο Twitter, ενώ ένα άλλο σχόλιο ανέφερε «με το κομπινεζόν, άβαφη και τρισάθλια. Σαν πρεζάκι στον ηλεκτρικό που ζητιανεύει ευρώ για τη δόση της».

Άλλο σχόλιο ανέφερε επίσης ότι «όχι, σύντροφοι. Πρέπει να το παραδεχτούμε. Σήμερα ο Μητσοτάκης είχε πιο σωστό make up στη συνέντευξη στο capital από ότι η Αχτσιόγλου στην παρέμβασή της».

Εκτός όμως από τους… κακόβουλους και κακοπροαίρετους, πολλοί χρήστες έσπευσαν να την στηρίξουν. Χρήστης έγραψε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα ενοχλεί η πολύ αδύνατη κ άβαφη Αχτσιόγλου, τι στο καλό όλοι τέλειοι;».

«Απίστευτο! Οι καθεστωτικοί υπερασπιστές της Δανάης Μπάρκα, κάνουν σήμερα επίθεση στην Έφη Αχτσιόγλου… για την εμφάνισή της. Φαντάσου πόσο κόμπλεξ έχουν τα μπάζα».

«Κάτι δεν κατάλαβες και πάλι. Με το σχόλιό σου για την Αχτσιόγλου δεν έδειξες ότι είσαι σεξιστής αλλά @@@ψυχος».

Σεξιστική επίθεση κατά της Αχτσιόγλου στα social media – Οι αντιδράσεις και η απάντησή της

Η απάντηση της Έφης Αχτσιόγλου

Η τομεάρχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου απάντησε στα απρεπή σχόλια εις βάρος της.

Με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε τα εξής:

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά. Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Στο πλευρό της και ο Άδωνις Γεωργιάδης

Στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης. Απαντώντας σε χρήστες που σχολίαζαν ότι έδειχνε πολύ κουρασμένη και ήταν άβαφη, ο υπουργός Ανάπτυξης έγραψε μεταξύ άλλων: «Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει».

«Την κα Αχτσιόγλου όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτική, την σχολιάζουμε για όσα λέει και πρεσβεύει αλλά όχι για την εμφάνισή της. Έχει δικαίωμα να φοράει ό,τι νομίζει. Εδώ είμαστε Δύση και αυτά τα έχουμε λύσει προ πολλού ευτυχώς».

https://www.enikos.gr/

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: Σφράγισμα 30 ημερών σε κατάστημα – Βρέθηκε ανήλικη μαζί με την ενήλικη αδερφή της, τι υποστηρίζει η μητέρα τους – ΕΓΓΡΑΦΑ