Η Υβόννη Μπόσνιακ στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου μαζί με την κουμπάρα τους Μαρία Μπεκατώρου

22/06/2022 | 19:50

 

 

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αδιαμφισβήτητα η πιο πιστή θαυμάστρια του Αντώνη Ρέμου. Πρόσφατα η Υβόννη έχοντας στο πλευρό της την κουμπάρα και καλή της φίλη, Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκαν στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου στο θέατρο Άλσος.

Η σύζυγος του τραγουδιστή φροντίζει να δίνει το παρών σε κάθε του εμφάνιση προκειμένου να τον καμαρώνει αλλά και να τον στηρίζει.

Μετά το τέλος της συναυλίας η Υβόννη Μπόσνιακ και η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκαν στο καμαρίνι του τραγουδιστή και πόζαραν αγκαλιά όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό!

Θυμίζουμε πως η η Υβόννη Μπόσνιακ και ο Αντώνης Ρέμος είναι μαζί από το 2010 και παντρεύτηκαν το 2018. Μαζί έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ελένη.

https://www.govastileto.gr/

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας