ΠΑΟΚ: Επιστροφή στο γήπεδο με απουσίες

Η ΠΑΕ προχώρησε σε επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Πανίδη

Ένα μήνα μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν κι ένα μήνα πριν το πρώτο επίσημο ματς κόντρα στη Λέφσκι Σόφιας για το Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League (21 και 28 Ιουλίου), οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου και το επιτελείο του είχαν την ευκαιρία να τα πουν στη Νέα Μεσημβρία με παλιούς και νέους ποδοσφαιριστές για πρώτη φορά, ξεκινώντας την προετοιμασία για τη σεζόν 2022/23. Φυσικά, από την πρώτη προπόνηση απουσίαζαν (δικαιολογημένα) αρκετοί παίκτες: οι Λευτέρης Λύρατζης, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Γιάσμιν Κούρτιτς που είχαν μέχρι πρότινος υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, οι Χρήστος Ταλιχμανίδης και Γιώργος Κούτσιας που είναι με την Εθνική Νέων, αλλά και ο Λεό Ζαμπά, που εξασφάλισε επιπλέον άδεια. Επιπλέον, ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε ειδικό πρόγραμμα μετά τον τραυματισμό του στον έσω πλάγιο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αύριο, Τετάρτη (22/6) το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε επέκταση του συμβολαίου του Δημήτρη Πανίδη για δύο ακόμα χρόνια. Ο 21χρονς Πανίδης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2018 από την ακαδημία Μπέμπηδες κι εξελίχθηκε άμεσα σε ένα από τους πρωταγωνιστές της Κ19 (53 ματς, 21 γκολ). Στις αρχές του 2021 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΟ Τρίκαλα, όπου και πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στη Super League 2.Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά» και εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ Β’, με τον οποίο την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 30 αγώνες, σκοράροντας τέσσερα γκολ και μοιράζοντας μία ασίστ.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ