Θανάσης Γιανναδάκης: Οι ευχές στον “αντίπαλο”

22/06/2022 | 11:31

 

Το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας , τ. πρόεδρος του ΤΕΕ, Θανάσης Γιανναδάκης, που διεκδίκησε την θέση του γραμματέα και έχασε για μια ψήφος διαφορά, σε ανάρτη΄σ ηοτ υέστειλε την ευχές του στο νέο γραμματέα του κόμματος στο νομό.

Συγκεκριμένα άγραψε: Συγχαρητήρια στο Νίκο Μοίραλη για την εκλογή του στη θέση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για ένα προοδευτικό Κίνημα, πιστό στις ιδρυτικές του αρχές για τη Δημοκρατία και το Σοσιαλισμό. Για την πρόοδο των πολλών και στο πλάι των κοινωνικών στρωμάτων που χρειάζονται τώρα, περισσότερο από ποτέ, στήριξη από τον προοδευτικό χώρο. Για τον κόσμο της εργασίας και του υγιών παραγωγικών δυνάμεων. Για τον τόπο μας.

Πάτρα: Παρανάλωμα του πυρός δύο αυτοκίνητα-Πεπεισμένες οι Αρχές για εμπρησμό (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Νέος πρόεδρος στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ – Αλλαγή σκυτάλης μετά από χρόνια

Πάτρα: Θρήνος για 35χρονη από την Περιβόλα – Γέννησε το δεύτερο παιδάκι της και πέθανε 15 μέρες μετά!

Πάτρα: Το “μαγαζί” είχε από κοκαΐνη μέχρι χάπια έκσταση – Συνελήφθησαν δύο άτομα για εγκληματική οργάνωση – Έρευνες σε σπίτια της πόλης

Αχαΐα: Άφατη θλίψη για τον χαμό του Λευτέρη Σταυρόπουλου

Κατάρρευσε το σημείο που είχε υποστεί καθίζηση στην “111” – Αδύνατη η οδική σύνδεση της Δίβρης με την Πάτρα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στη Δυτική Ελλάδα: Νεκρό βρέφος 6 μηνών

Πάτρα: Η ώρα της δικαίωσης για τις οικογένειες του 20χρονου Γιάννη και του 18χρονου Γιώργου – Το τροχαίο που “πάγωσε” το πανελλήνιο