Ο Περιφερειάρχης τσούγκρισε το ποτήρι του με τον πρέσβη

22/06/2022 | 09:26

 

Ενα ποτήρι τοπικό κρασί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο πρέσβης της Κορέας παρέα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάδειξη των κρασιών της περιοχής.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο κ. Φαρμάκης σημείωσε: 

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Jung Il Lee, βρέθηκε σήμερα κοντά μας και κοντά στην αποστολή των Ιαπώνων και Κορεατών που επισκέπτεται την περιοχή για να έρθει σε επαφή με τα ΠΟΠ και ΠΓΕ κρασιά της Δυτικής Ελλάδας.

Πάτρα: Σοκαριστικό περιστατικό βίας στην πλ. Γεωργίου – 15 άτομα πλάκωσαν στο ξύλο δύο ανήλικα αγόρια και τους τραυμάτισαν με κλειδιά τα πρόσωπα!

Πάτρα: Μεθυσμένος αθλητής “στούκαρε” σε σταθμευμένο όχημα στην Ακτή Δυμαίων! (ΦΩΤΟ)

Καραμπόλα στην Πατρών-Πύργου – Επτά τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ)

Πάτρα: Τραγωδία στην Καποδιστρίου – Βρέθηκε νεκρός 50χρονος στον ακάλυπτο πολυκατοικίας (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αδιανόητο περιστατικό – Έβαλαν εμπρηστικό μηχανισμό στο σπίτι του επειδή κατέθεσε ως μάρτυρας σε περιστατικό που εμπλέκονται (ΦΩΤΟ)

Μια έκρηξη σε οικοδομή προκάλεσε το μακελειό στα Βορίζια – Πάνω από 2.000 σφαίρες έπεσαν – Κλείνουν σχολεία – Πανικός στα νοσοκομεία

Αυτοκινητόδρομος Πατρών – Πύργου: Πότε παραδίδονται τα τελευταία χιλιόμετρα

Πάτρα: Νέο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων – Έστησε καρτέρι για να εκδικηθεί επειδή τον έδειραν το Σάββατο