Ο Περιφερειάρχης τσούγκρισε το ποτήρι του με τον πρέσβη

22/06/2022 | 09:26

 

Ενα ποτήρι τοπικό κρασί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο πρέσβης της Κορέας παρέα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάδειξη των κρασιών της περιοχής.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο κ. Φαρμάκης σημείωσε: 

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Jung Il Lee, βρέθηκε σήμερα κοντά μας και κοντά στην αποστολή των Ιαπώνων και Κορεατών που επισκέπτεται την περιοχή για να έρθει σε επαφή με τα ΠΟΠ και ΠΓΕ κρασιά της Δυτικής Ελλάδας.

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη