Ο Περιφερειάρχης τσούγκρισε το ποτήρι του με τον πρέσβη

22/06/2022 | 09:26

 

Ενα ποτήρι τοπικό κρασί είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει ο πρέσβης της Κορέας παρέα με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριο Φαρμάκη στο πλαίσιο εκδήλωσης για την ανάδειξη των κρασιών της περιοχής.

Μάλιστα σε ανάρτησή του ο κ. Φαρμάκης σημείωσε: 

Ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, κ. Jung Il Lee, βρέθηκε σήμερα κοντά μας και κοντά στην αποστολή των Ιαπώνων και Κορεατών που επισκέπτεται την περιοχή για να έρθει σε επαφή με τα ΠΟΠ και ΠΓΕ κρασιά της Δυτικής Ελλάδας.

Τοστ banoffee
05/01/2026 | 13:53

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ