Πάτρα: Απάτη σε βάρος γνωστής επιχείρησης – Ο κάδος στοίχισε… χιλιάδες ευρώ

Δεν έχουν τέλος οι απάτες που σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας, οι οποίες τείνουν να μετατραπούν σε μάστιγα, προκαλώντας πονοκέφαλο στις Αρχές.

Ακόμη μία απάτη σημειώθηκε στην Πάτρα, με “θύμα” μια επιχείρηση ενοικίασης κάδων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, άγνωστοι επικοινώνησαν με την επιχείρηση παριστάνοντας τους πελάτες με την πρόφαση της ενοικίασης ενός μεγάλου κάδου για τη μεταφορά μπάζων.

Όταν ήρθε η στιγμή της πληρωμής, όπου θα έπρεπε να καταβάλλουν το ποσό των 120 ευρώ, ζήτησαν να πληρώσουν μέσω εφαρμογής wallet ζητώντας το iban της εταιρείας.

Οι υπάλληλοι της επιχείρηση ανταποκρίθηκαν, με τους απατεώνες να τους στέλνουν έναν ηλεκτρονικό σύνδεσμο που ζητούσε κωδικούς λογαριασμού για να κατοχυρωθεί η πληρωμή.

Ανυποψίαστοι οι άνθρωποι της επιχείρησης συμπλήρωσαν τους κωδικούς, με τους απατεώνες να αποκτούν πρόσβαση στον λογαριασμό και να καταφέρνουν, μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου, να αποσπάσουν το ποσό των 2.200 ευρώ.

Μόλις οι υπέυθυνοι της επιχείρησης αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί επικοινώνησαν τόσο με την τράπεζά τους, για να μπλοκάρει ο λογαριασμός, όσο και με την Αστυνομία για την καταγγελία των δραστών.

 

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”